Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1

2 Du är på startsidan. Din roll har ett meddelande att kvittera på ärendet Martin Beck. Klicka på röd pratbubbla för att kunna läsa meddelandet.

3 Du är på fliken Meddelanden och kan läsa meddelandet samt se vem som skrivit meddelandet. Klicka ’Kvittera’ när du läst meddelandet.

4 Pratbubblan blir grå när meddelandet är kvitterat. Du ska nu skriva ett meddelande. Skriv en rubrik för meddelandet genom att klicka i rutan till höger om ’Skriv nytt meddelande’.

5 Skriv ett meddelande genom att klicka i rutan under rubriken.

6 Meddelandet är skrivet och du ska begära kvittens av den roll meddelandet vänder sig till. Den rollen får då en röd pratbubbla i ärendet. Klicka i rutan till vänster om ’Begär kvittens’.

7 Begär kvittens av en sjuksköterska på avd 4. Klicka i rutan till vänster om ’Slutenvård Sjuksköterska, Vårdavdelning 4’.

8 Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner.

9 Klicka ’Skicka’.

10 Ditt meddelande syns nu överst bland meddelandena. Övningen är klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1."

Liknande presentationer


Google-annonser