Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Rengskogar I gabon finns en rengskog det finns ett folk där dom kalas för pygmeer.Av befolkningen är 60 procent kristna resten är muslimer och anhägare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Rengskogar I gabon finns en rengskog det finns ett folk där dom kalas för pygmeer.Av befolkningen är 60 procent kristna resten är muslimer och anhägare."— Presentationens avskrift:

1 rengskogar I gabon finns en rengskog det finns ett folk där dom kalas för pygmeer.Av befolkningen är 60 procent kristna resten är muslimer och anhägare av naturreligionen.Det officiella språket är franska.

2  Pygmeerna var gabons första invånare. Man har hittat lämningar av pygmeer från 11000 år fkr. De tidigaste kända invånare i nuvarande gabon var olika bantugrupper. De vandrade i områden främst för att undvika förföljelse och jakt på nytt land. regnskogar

3  Gabons första europeiska besökare var portugisiska handelsmän Etablerade sig på 1400 talet. GJORD AV JOHANNES OCH DENIZ Regnskogar


Ladda ner ppt "Rengskogar I gabon finns en rengskog det finns ett folk där dom kalas för pygmeer.Av befolkningen är 60 procent kristna resten är muslimer och anhägare."

Liknande presentationer


Google-annonser