Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Flygresan till Iran Klassen anordnade en flygresa till Iran. Här är våra piloter på planet. De hälsar alla välkoma på svenska och persiska.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Flygresan till Iran Klassen anordnade en flygresa till Iran. Här är våra piloter på planet. De hälsar alla välkoma på svenska och persiska."— Presentationens avskrift:

1 Flygresan till Iran Klassen anordnade en flygresa till Iran. Här är våra piloter på planet. De hälsar alla välkoma på svenska och persiska.

2 Våra flygvärdinnor Här är en av våra flygvärdinnor. De kollar så att alla sitter rätt och att säkerhetsbältet är fastspänt.

3 Säkerheten på planet Personalen gick även igenom säkerheten på planet. Oscar visar hur flytvästen fungerar.

4 Framme i Iran När vi landat i Iran fick barnen uppleva hur man firar Iranskt nyår. De fick lära sig lite fakta om maten, byggnader, religion etc. Några elever pratade persiska. Här visar några flickor hur man dansar i Iran.

5 Olika religioner Maria (Axel och Emmys mamma) kom på besök med sin resväska som var fylld med olika föremål från de olika världsreligionerna.

6 Världsreligionerna KristendomHinduism IslamSikhism BuddhismJudendom

7 Barnen fick prova och känna…

8

9

10


Ladda ner ppt "Flygresan till Iran Klassen anordnade en flygresa till Iran. Här är våra piloter på planet. De hälsar alla välkoma på svenska och persiska."

Liknande presentationer


Google-annonser