Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

{ Ryssland. Fader frost och snöflickan kommer med presenter. 31 December är det nyår och 7 Januari är det jul och den 14 januari är det nyår igen. Den.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "{ Ryssland. Fader frost och snöflickan kommer med presenter. 31 December är det nyår och 7 Januari är det jul och den 14 januari är det nyår igen. Den."— Presentationens avskrift:

1 { Ryssland

2 Fader frost och snöflickan kommer med presenter. 31 December är det nyår och 7 Januari är det jul och den 14 januari är det nyår igen. Den 31 december är årets största helg dag. Dagen firas med rysk champagne och stora fyrverkerier. De har jul efter oss. De firar 7 januari. På julafton härskar 2 krafter den goda och den onda. Den ena uppmuntrar med sång och hyllning till Jesus födelse vid julbordet och den onda samlar häxor snabbt.

3 Julafton: канун Рождества Jultomte: Санта Клаус Julklappar: Рождественские подарки Advent: приход God jul: счастливого Рождества


Ladda ner ppt "{ Ryssland. Fader frost och snöflickan kommer med presenter. 31 December är det nyår och 7 Januari är det jul och den 14 januari är det nyår igen. Den."

Liknande presentationer


Google-annonser