Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Www.vindeln.net/golfklubben Rekreationsområde vid Fritidscentrum Vindelns Golfklubb.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Www.vindeln.net/golfklubben Rekreationsområde vid Fritidscentrum Vindelns Golfklubb."— Presentationens avskrift:

1 www.vindeln.net/golfklubben Rekreationsområde vid Fritidscentrum Vindelns Golfklubb

2 www.vindeln.net/golfklubben Projektmål Skapa ett attraktivt område för ung och gammal tillgänglig både sommar som vinter. Möjliga intresseområden är: Golf, Fotboll, Skidskytte, Skid och motorevenemang.

3 www.vindeln.net/golfklubben Beskrivning Enligt dagens miljökrav så tillverkas en konstruktionstipp för mottagande av schaktmassor som möjliggör terrassering och planläggning av området.

4 www.vindeln.net/golfklubben Beskrivning Leverantörer av material betalar tippkostnad till Vindelns Kommun samt ser till att materialet placeras och styrs ut på rätt ställe. Denna intäkt skall främja för framtida kostnader för området såsom trummor,dikning, fräsning mm.

5 Terrassering samt fyllning av en vall som tjänar som en utslagsrange och läktare vid skidtävling och andra evenemang. Etapp 1

6 Ytterligare fyllnadsmassor möjliggör en fyllnad av en skytteblindering samt bullervall för skidskytte mm. Etapp 2

7 I detta skede planeras för ett antal golfgreener, vandringsstråk, grillstuga mm. Etapp 3

8 Framtida massor kan användas som naturläktare vid anläggning av en skolidrottsplats och fotbollsplan. Etapp 4A

9 Alternativt så skippas idrottsplats till förmån för ytterligare en fotbollsplan med en total kapacitet av 4-6 st 7mannaplaner. Etapp 4B

10 www.vindeln.net/golfklubben Tidsplan En översiktlig tidsplan Etapp 3 o 4 Etapp1 Etapp2 Maj2003 Augusti 20042005

11 www.vindeln.net/golfklubben Aktuell status I dagsläget är det klart för företag och privata att leverera schaktmassor till området. Området som skall terrasseras är avvägt för bästa möjliga nytta av massor.

12 www.vindeln.net/golfklubben Kontaktpersoner Stig-Ola Rudolfsson0933-610 30 Ingemar Figaro070-671 21 77 Ingvar Olofsson070-377 95 04 Lars Waltari070-585 17 88 Mikael Holmlund070-628 27 86 www.vindeln.net/golfklubben www.golfklubben@vindeln.net


Ladda ner ppt "Www.vindeln.net/golfklubben Rekreationsområde vid Fritidscentrum Vindelns Golfklubb."

Liknande presentationer


Google-annonser