Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Cykelinvesteringar 2011. Telegramvägen Cykelparkeringen vid busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen har uppgraderats med väderskydd och cykelställ.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Cykelinvesteringar 2011. Telegramvägen Cykelparkeringen vid busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen har uppgraderats med väderskydd och cykelställ."— Presentationens avskrift:

1 Cykelinvesteringar 2011

2 Telegramvägen Cykelparkeringen vid busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen har uppgraderats med väderskydd och cykelställ där det är möjligt att låsa fast ramen. Cykelparkeringen har plats för 80 cyklar.

3 Korset, Skarpövägen Cykelparkeringen vid busshållplatsen Korset på Skarpövägen har uppgraderats med cykelställ som det är möjligt att låsa fast ramen i. Cykelparkeringen har plats för 40 cyklar.

4 Vintervägen Cykelparkeringen på Vintervägen vid busshållplats Skottvallsvägen har uppgraderats med cykelställ som det är möjligt att låsa fast ramen i. Cykelparkeringen har plats för 20 cyklar.

5 Nacka Forum, Värmdövägen Rödmålning av cykelbana utanför Nacka Forum vid busstorget på Värmdövägen. Ett försök att öka uppmärksamheten hos både gående och cyklister att detta är plats där det finns risk för tillbud. Under 2012 planeras ytterligare sträckor längs det regionala cykelstråket på Värmdövägen rödmålas.


Ladda ner ppt "Cykelinvesteringar 2011. Telegramvägen Cykelparkeringen vid busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen har uppgraderats med väderskydd och cykelställ."

Liknande presentationer


Google-annonser