Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Arbetsmiljö - Hälsa Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Arbetsmiljö - Hälsa Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?"— Presentationens avskrift:

1 Arbetsmiljö - Hälsa Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?

2 Jo, detta påverkar mig Den fysiska miljön Den fysiska miljön Den psykiska miljön Den psykiska miljön Den sociala miljön Den sociala miljön

3 Fysisk miljö Hur ser miljön ut? Är det rent och snyggt? Är färgsättningen i lokalen bra? Hur ser miljön ut? Är det rent och snyggt? Är färgsättningen i lokalen bra? Är det bullrigt? Är det bullrigt? Ä ni många personal på en liten yta? Ä ni många personal på en liten yta? Är din arbetsplats ergonomiskt anpassad till just dig och din kropp? Är din arbetsplats ergonomiskt anpassad till just dig och din kropp? Hur påfrestas din kropp av arbetet? Hur påfrestas din kropp av arbetet? Får du jobba ifred eller blir du störd av någon? Får du jobba ifred eller blir du störd av någon?

4 Psykisk miljö Arbetsinnehåll? Arbetsinnehåll? Arbetsbelastning? Arbetsbelastning? Graden av självbestämmande? Graden av självbestämmande? Blir jag sedd? Blir jag sedd? Hur hög är stressen? Hur hög är stressen? Har jag roligt på mitt jobb? Har jag roligt på mitt jobb?

5 Social miljö Vilka relationer har jag på min arbetsplats? Vilka relationer har jag på min arbetsplats? Hur är min chef? Hur är min chef? Hur blir jag behandlad av mina kollegor? Hur blir jag behandlad av mina kollegor?


Ladda ner ppt "Arbetsmiljö - Hälsa Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?"

Liknande presentationer


Google-annonser