Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Svensk Bilsport Fair Race – en schysstare bilsport Bilsport ska vara fri från droger, mobbning, våld, hot och fusk.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Svensk Bilsport Fair Race – en schysstare bilsport Bilsport ska vara fri från droger, mobbning, våld, hot och fusk."— Presentationens avskrift:

1 Svensk Bilsport Fair Race – en schysstare bilsport Bilsport ska vara fri från droger, mobbning, våld, hot och fusk

2 Vad innebär Fair Race? Nej till: - Droger, mobbning, våld, hot och fusk Attitydförändring (Etik och Moral broschyren)

3 Genom att jobba med de här frågorna kan vi uppnå: Ett bättre arbetsklimat för våra utövare, organisationsledare och funktionärer. Att fler tycker det är roligt att köra, vara organisationsledare och funktionärer. Att kunna behålla våra organisationsledare, utövare, tekniker, domare och funktionärer längre inom bilsporten. Att kunna rekrytera utövare, funktionärer, domare, tekniker m.fl. till bilsporten.

4 Etik och moral Vad är etik och vad är moral? Hederlighet – regler och villkor Respekt – lika behandling Lojalitet – ärlig dialog

5 Vänlighet – som vi själva vill bli bemötta Relationer – vårda Civilkurage - mod

6 Kontrollfrågor vid känsliga ärenden: Är det korrekt? Kommer mitt handlande bryta mot förbundets regler, mot god affärssed, mot förbundets policy eller liknande? Är det rimligt? Tål det att publiceras? Tål det att granskas? Hur skulle det vara att läsa om det här i tidningen? Hur kommer jag att känna mig? Kan jag stå för det här i morgon och i framtiden?

7 Vi ska aldrig… Mobba Ta droger Fuska Hota Tala illa om varandra Skylla på enskild medlem - SBF

8 Vi ska alltid… Behandla dina medtävlare som du själv bli behandlad! Uppmuntra i stället för att kritisera! Uppmärksamma det som är bra! Granska kritiskt på ett positivt sätt Behandla alla lika oavsett kön, ålder, etniskt ursprung, sexuell läggning och handikapp Respektera andras synpunkter och åsikter Respektera motståndare, team-kamrater, funktionärer, tekniker, domare och tävlingsledare


Ladda ner ppt "Svensk Bilsport Fair Race – en schysstare bilsport Bilsport ska vara fri från droger, mobbning, våld, hot och fusk."

Liknande presentationer


Google-annonser