Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Esperanda Santana Lopez

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Esperanda Santana Lopez"— Presentationens avskrift:

1 Esperanda Santana Lopez

2 Frågor om Esperanda Finns Gud? Hur utövar man religionen?
Hur kom vi till liv, vad händer efter döden? Hur ser Esperanda på relationen mellan kvinnor och män? Vad har kristendomen för syn på Sex/ sexuella livet?

3 Forts…. Esperanda är troende och ber till gud och den heliga anden ett flertal gånger per dag. Hon går till kyrkan ungefär tre till fyra gånger i veckan för att lyssna på de predikan som prästen predikar ut och bjuder hem kyrk-vänner för cellgrupp hemma hos sig en gång i veckan. Enligt hennes religion efter döden, hamna i helvetet eller i himmelen beroende på hur man sköter sig i sitt liv. Hon tror att man blivit skapad av gud av en anledning. Det är de man gör under livet hon menar på var man hamnar i himlen eller helvetet, har man levt ett smutsigt och fult liv som stölder osv så kanske man hamnar i helvetet men om man annars sköter livet och är en god man så hamnar man i himlen kanske. Enligt Esperanda är en troende inom kristendom så är det så att kvinnor och män är indelade i olika grupper, kvinnor med kvinnor och tvärtom tills man hittar sin medpartner(gifter sig). Vilket då visar att män och kvinnor inte kan arbeta på samma arbetsplats tillsammans. Kristendomen enligt Esperanda får inte eller tänker inte lägga in sig i de kristnas förhållanden och äktenskap utan de säger att ”älska din medmänniska som dig själv" och "Så som du vill att andra ska vara mot dig, så ska du vara mot dem", så blir de orden avgörande för vårt agerande mot varandra i alla situationer i livet

4 Bakgrundsfakta Esperanda är en 23 årig kvinna som kommer från en fattig familj i USA men har rötter från Dominikanska Republiken. Född Kristen, Katolik och är starkt troende. Hon arbetar som polisagent på LAPD och på helgerna jobbar hon som bikinimodell för företaget playboy. Hon är heterosexuell, dricker inte alkohol men röker då och då för att lugna sig.

5 KÄLLOR. http://www. alltombibeln. se/bibelfragan/hanohon


Ladda ner ppt "Esperanda Santana Lopez"

Liknande presentationer


Google-annonser