Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3

2 Version 1.0 Du är inloggad som sekreterare i öppenvården. Du ska kvittera inskrivningen på patienten Martin Beck. Klicka på statusrutan för inskrivning.

3 Version 1.0 På denna sida ser du patientens personuppgifter och adress samt vilka deltagare som finns med i ärendet. Information om inskrivningen finns också här. Den högra av de två små vita rutorna i statusruta för inskrivning, har en grön bock. Det betyder att kommunen har kvitterat inskrivningen. Du ska kvittera inskrivningen för öppenvården. Klicka ’Kvittera’.

4 Version 1.0 Du har nu kvitterat inskrivningen. Statusruta för inskrivning har blivit grön. Klicka var som helst i bilden för att komma vidare.

5 Version 1.0 Kvittera kallelse. Klicka var som helst i bilden för att komma vidare.

6 Version 1.0 Kommunen har kvitterat kallelsen. Det ser du som en grön bock i den högra av de små vita rutorna i statusruta för kallelse. Du ska kvittera kallelsen på patienten Martin Beck. Klicka på röd statusruta för kallelse.

7 Version 1.0 Du är nu på fliken Kallelse. Välj att kvittera kallelsen för öppenvården genom att klicka ’Kvittera’.

8 Version 1.0 Du har nu kvitterat kallelsen. Statusruta för kallelse har blivit grön. Övningsuppgiften är klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."

Liknande presentationer


Google-annonser