Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bildutsnitt Bilder kan framställas i olika utsnitt. Med utsnitt menar man det som får plats inom bildens ytterkanter. I de exempel som jag har använt visar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bildutsnitt Bilder kan framställas i olika utsnitt. Med utsnitt menar man det som får plats inom bildens ytterkanter. I de exempel som jag har använt visar."— Presentationens avskrift:

1

2 Bildutsnitt Bilder kan framställas i olika utsnitt. Med utsnitt menar man det som får plats inom bildens ytterkanter. I de exempel som jag har använt visar jag hur man inte ska behandla varandra och/eller ska behöva känna sig. Kom ihåg att ni istället ska göra en bild som visar hur man ska behandla och/eller hur man bör få känna sig.

3 Helbild I en helbild får hela personen plats. Använd er av helbilden om kroppsspråk och saker kring personen är viktigt att få med i bilden. I det här exemplet är flera personer och hela deras kroppsspråk viktigt.

4 Halvbild I en halvbild får ungefär halva personen plats på bilden.
Halvbilden används då överkroppens kroppsspråk är viktigt men då benen eller saker omkring personen inte är så viktiga att få med i bilden.

5 Närbild I en närbild får exempelvis bara ansiktet plats i bilden. Det är vanligt att man använder närbilder för att visa känslor och minspel. Närbilden kan också användas för att visa andra detaljer. Exempelvis en hand som gör tummen upp.

6


Ladda ner ppt "Bildutsnitt Bilder kan framställas i olika utsnitt. Med utsnitt menar man det som får plats inom bildens ytterkanter. I de exempel som jag har använt visar."

Liknande presentationer


Google-annonser