Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varför behöver du vara med på internet?. Trött på att vänta på att vårdcentralen ska ringa tillbaka? Logga in och boka tid själv!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varför behöver du vara med på internet?. Trött på att vänta på att vårdcentralen ska ringa tillbaka? Logga in och boka tid själv!"— Presentationens avskrift:

1 Varför behöver du vara med på internet?

2 Trött på att vänta på att vårdcentralen ska ringa tillbaka? Logga in och boka tid själv!

3 Vart har barnbarnen tagit vägen? Håll koll på dem på Facebook!

4 Förlagt receptet på älsklingskakan? Eller telefonnumret till älsklingen? Härligt för brevbäraren att slippa släpa på tunga telefonkataloger

5 Har Försäkringskassan flyttat från orten? Var inte ledsen för det. Lär dig att fixa bostadsbidrag, vabba eller sjukskriva dig på deras hemsida, så slipper du köa i telefonen.

6 Ånej!!! Missat sista delen på favoritserien! Lugn, det finns SVT Play och TV4 Play och Youtube och …….

7 Bästa vännen fyller år och du har svårt att ta dig till blomsteraffären. Men den finns på internet också! Hon/han kommer att bli så glad att du ordnat en blombukett!

8 Och inte minst viktigt – banken! Inga problem med att de tar bort kontanthanteringen. Ingen rånrisk som när du tar ut pengar ur bankomaten. Betala räkningar och flytta pengar när du har tid.

9 Snacka med bekanta! Dela kort från resan, skriva resedagbok

10 Släktforska!

11 Blogga (dvs skriv dagbok på nätet)!

12 Anmäl dig på biblioteket idag för gratis introduktion eller kontakta ditt studieförbund


Ladda ner ppt "Varför behöver du vara med på internet?. Trött på att vänta på att vårdcentralen ska ringa tillbaka? Logga in och boka tid själv!"

Liknande presentationer


Google-annonser