Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom betyder Trollskog.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom betyder Trollskog."— Presentationens avskrift:

1 Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom betyder Trollskog. Kung Långman RisseNisse

2 Kungen gick sin vanliga kung runda. Han tappade sin krona. När han var hemma märkte han att kronan var borta. Då började han att gråta. När troll böjar gråta förvandlades dom till grodor. Nisse, Risse var och plockade bär.

3 När dom plockande bär såg dom något guldigt i bär busken. Dom såg att det var kungens krona. De sprang till kungen och gav honom kronan. Han blev jätte glad. Sen blev det trollfest. Det dansade hela natten. Han förvandlades till ett troll igen. RisseNisse

4 Troll festen

5 Slut!!


Ladda ner ppt "Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom betyder Trollskog."

Liknande presentationer


Google-annonser