Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det var en gång en man som hata julen. Han mördar en man på ett våldsamt sätt. Mannen anklagar tomten för mordet han själv har gjort. Tre av barnen på.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det var en gång en man som hata julen. Han mördar en man på ett våldsamt sätt. Mannen anklagar tomten för mordet han själv har gjort. Tre av barnen på."— Presentationens avskrift:

1 Det var en gång en man som hata julen. Han mördar en man på ett våldsamt sätt. Mannen anklagar tomten för mordet han själv har gjort. Tre av barnen på lekplatsen bredvid såg allt som hände. Barnen går till polisen och berättar det som har hänt till polisen. Sedan anklagar barnen en annan man då släpps tomten ut ur fängelset.

2 Nästa vecka händer det ännu ett mord till. Jultomten blir anklagad ännu en gång till. Nu är julen förstörd. Då letar de tre barnen ledtrådar. Barnen hittar en främmande man på brottsplatsen. Då ringer barnen till polisen.

3 Sedan kommer polisen till brottsplatsen polisen fångar mannen. Sedan förlåter polisen tomten och nu är julen räddad.


Ladda ner ppt "Det var en gång en man som hata julen. Han mördar en man på ett våldsamt sätt. Mannen anklagar tomten för mordet han själv har gjort. Tre av barnen på."

Liknande presentationer


Google-annonser