Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Aeroseum Christian T. Detta var första stridsplanet som var från Sverige. Den heter Flygande tunnan. Den heter Flygande tunnan på grund av att det såg.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Aeroseum Christian T. Detta var första stridsplanet som var från Sverige. Den heter Flygande tunnan. Den heter Flygande tunnan på grund av att det såg."— Presentationens avskrift:

1 Aeroseum Christian T

2 Detta var första stridsplanet som var från Sverige. Den heter Flygande tunnan. Den heter Flygande tunnan på grund av att det såg ut som en tunna. Det var kallt i grottan. Mellan 17 och 19°c i grottan.

3 Detta planet heter Draken. Detta plan har de sålt till Finland, Danmark och Österrike som blev jätte glada.

4 Detta plan var det bästa på 70-talet. Planet var så fantastiskt så att det inte ville sälja det. Detta planet var för attack, jakt och havsspaning. Vad heter planet? Svar finns på nästa sida. Gissa

5 Jo planet heter Viggen och det har jättemånga knappar. Det finns bättre plan nu förtiden. Det nya planet heter jas gripen.

6 Det finns inte bara plan och helikoptrar här finns det också ett område där barn kan vara och leka. Grottan är 30 meter ner i jorden. De är 1,5 mellan taket och marken så att de måste kolla så att det inte kommit en spricka.


Ladda ner ppt "Aeroseum Christian T. Detta var första stridsplanet som var från Sverige. Den heter Flygande tunnan. Den heter Flygande tunnan på grund av att det såg."

Liknande presentationer


Google-annonser