Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att betrakta kvinnans byst är bra för mannens hälsa... Detta har ett par tyska forskare kommit fram till i en studie. Mannens hälsa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att betrakta kvinnans byst är bra för mannens hälsa... Detta har ett par tyska forskare kommit fram till i en studie. Mannens hälsa."— Presentationens avskrift:

1

2 Att betrakta kvinnans byst är bra för mannens hälsa... Detta har ett par tyska forskare kommit fram till i en studie. Mannens hälsa

3 De upptäckte att om mannen tittar på kvinnliga bröst under 10 minuter varje dag, är detta jämförbart med om han motionerar en halv timme.

4 Undersökningen genomfördes under 5 år på 200 frivilliga män. Det visade sig att de män som ingick i gruppen lider mindre av olika åkommor i jämförelse med kontrollgruppen som inte betraktade kvinnliga bröst varje dag.

5 Dr. Karen Weatherby, som ledde undersökningen beskrev resultatet så här:

6 “Att titta på kvinnliga bröst under 10 minuter varje dag är jämförbart med aérobik i en halv timme. Männens sexuella drift gör bl.a. så att blodcirkulationen ökar”

7 “Vi tror att med en daglig dos, kan männen öka sin livslängd med minst 5 år."

8 Att engagera sig i något bidrar ju oftast till att människan stimuleras och därmed tränas, psykiskt eller fysiskt.

9 Vad säger ni, skall vi då börja med den dagliga dosen?

10

11

12

13

14

15 Håll dig frisk! Dela med dig med dina vänner och tänk på hälsan!


Ladda ner ppt "Att betrakta kvinnans byst är bra för mannens hälsa... Detta har ett par tyska forskare kommit fram till i en studie. Mannens hälsa."

Liknande presentationer


Google-annonser