Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Arbetsgruppernas mellanrapporter mars 2008. Arbetsgrupp nr 1: Arbetsgruppen ger förslag om hur personalen överförs och inplaceras i den nya organisationen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Arbetsgruppernas mellanrapporter mars 2008. Arbetsgrupp nr 1: Arbetsgruppen ger förslag om hur personalen överförs och inplaceras i den nya organisationen."— Presentationens avskrift:

1 Arbetsgruppernas mellanrapporter mars 2008

2 Arbetsgrupp nr 1: Arbetsgruppen ger förslag om hur personalen överförs och inplaceras i den nya organisationen Marice Forth-Helsing, ordf. Kaisa Vesterinen-Kern Tom Holtti Gunborg Kastus Beatrice Suikkanen Sonja Granström

3 HARMONISERING AV DE ANSTÄLLDAS LÖNER Arbetsgruppen har tillsatt en utredningsgrupp bestående av: Yvonne Nybo, ledande skötare Korsholms hvc Margita Strandberg-Heinonen, avd.sköterska Korsholms hvc Gunilla Jusslin, ledande skötare Oravais Vörå Maxmo hvc Kaisa Vesterinen-Kern, personalchef Korsholms hvc Vårdnämnden gav vid sitt möte den 23.1.2008 arbetsgruppen i uppdrag att utarbeta ett förslag med tidsschema och plan för hur de anställdas löner, kompetenskrav och andra förmåner kunde harmoniseras inom samarbetsområdet samt kostnaderna för det.

4 1.Gå igenom de anställdas arbetsvärdering och utarbeta en arbetsvärdering som är gemensam för folkhälsoarbetet inom samarbetsområdet 2.Gå igenom behörighetsvillkoren/kompetenskraven för de anställda i tjänsteförhållande samt arbetsavtalsförhållande samt utarbeta ett förslag på enhetliga behörighetsvillkor för personalen inom samarbetsområdet 3.Gå igenom de individuella lönesättningarna samt utarbeta ett förslag till gemensam individuell lönesättning för personalen inom samarbetsområdet 4.Gå igenom de anställdas befattningsbeskrivningar Arbetsgruppen kommer högst sannolikt att behöva tilläggstid för sitt utredningsarbete UTREDNINGSGRUPPENS UPPGIFTER:

5 Efter att utredningsgruppen är färdig med sitt arbetsuppdrag tar arbetsgruppen del av deras arbete och överväger övergångsperioden för en harmonisering av de anställdas löner samt kostnaderna för det. Till arbetsgruppens slutrapport bifogas en prognostisering av pensioneringar för personalen som inplaceras i den nya organisationen samt en översikt över de personalförmåner, arbetstidsarrangemang, tjänste- och arbetsledigheter och andra förmåner som baserar sig på ett ensidigt beslut av tidigare arbetsgivare och som inte ingår i anställningsvillkoren.


Ladda ner ppt "Arbetsgruppernas mellanrapporter mars 2008. Arbetsgrupp nr 1: Arbetsgruppen ger förslag om hur personalen överförs och inplaceras i den nya organisationen."

Liknande presentationer


Google-annonser