Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Årets Viljan 2011 De nominerade är…... Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Årets Viljan 2011 De nominerade är…... Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat."— Presentationens avskrift:

1 Årets Viljan 2011 De nominerade är…..

2 Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat. Hon håller ordning på kök och stuga, städar, ser till att det finns varor hemma till träningskvällar och promenader. Hon har dessutom ständigt ögonen öppna för billiga inköp för Viljans räkning. Alltid med Viljans bästa för ögonen.

3 Roland Nilsson Han var nominerad redan i fjol efter att ha ändrat livsstil och ökat träningsdosen rejält. Han har nu fortsatt på den inslagna vägen och belönades i Målilla med ett efterlängtat DM-guld. Han gör dessutom ett gediget arbete i det tysta med Idrottslyftet, Handslaget och orienteringsutbildning i skolorna. Han också engagerad i Svenska Orienteringsförbundet med stora uppgifter inom tävlingsorganisation.

4 Maria Rindstig För ett medryckande och stort engagemang inom det mesta som sker inom SOK Viljan under alla årstider. Hon deltar i sektionsarbetet, hon är ungdomstränare, hon är klubbens gympaledare sedan 15 år tillbaka. Hon är initiativtagare och drivkraft till soppakvällarna och nu i vinter har hon dragit igång träningen inför Tjejvasan. Detta är lite av det hon är aktiv inom och hon är dessutom en glädjespridare av stora mått.

5 Tony Lövdahl Han sprang hem 2 DM-guld, i konkurrens med fjolårets Viljan – Tord. Han jobbar flitigt med kartritning och banläggning i klubben och han är kanske den bäste banläggaren i Småland!

6 Frida Bakkman Hennes OL-år är det absolut bästa i Viljans historia på seniorsidan med en 12:e plats på Natt- SM, 23:a på sprint, 29:a på lång och 19:e på medel. Genom detta har hon visat att hon har tagit ytterligare ett steg och verkligen närmat sig den yppersta Sverigeeliten och därmed världseliten.

7 Stefan Carlsson Han har under året vuxit sig in i sin roll, som ser till att Viljan som klubb är en samling som strävar åt ett håll, försöker att puscha på oss för att se till att vi tar ett steg hela tiden för att driva på verksamheten. Detta tillsammans med sin personliga inställning och engagemang tycker vi är skäl nog för att bli årets VILJAN.

8 Och vinnaren är…… Årets Viljan 2011 ?

9 Maria Rindstig För ett medryckande och stort engagemang inom det mesta som sker inom SOK Viljan under alla årstider. Hon deltar i sektionsarbetet, hon är ungdomstränare, hon är klubbens gympaledare sedan 15 år tillbaka. Hon är initiativtagare och drivkraft till soppakvällarna och nu i vinter har hon dragit igång träningen inför Tjejvasan. Detta är lite av det hon är aktiv inom och hon är dessutom en glädjespridare av stora mått.


Ladda ner ppt "Årets Viljan 2011 De nominerade är…... Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat."

Liknande presentationer


Google-annonser