Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Island.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Island."— Presentationens avskrift:

1 Island

2 Vatten I Husavik har folk gräft 1640 meter ner i jorden till att få vatten som kan andvändas till att få bort psoriasis. Vattnet kan segja till när nästa jordbävning kommer.

3 Vatten Islänska vattnet är inte det renaste vattnet i världen, det är det 17:onde renaste. Finnska vattnet är renare en Islänskt vatten, Finnskt vatten är det femte renaste vattnet i världen.

4 Islänska flaggan Den här flaggan var gjord 1915 av Matthias Thordarson, innan des hadde Island använd andra flaggor, men den här har en mening som mattihas sa blått för bergen, vitt för isen och rött för elden.

5 Islänska flaggan Den Norska kungen tok över Island runt 1200-talet och 1913 tänkte kungen att förbjuda våran flagga, som är på bilden brevid, för att den var för lik den kungliga grekiska flaggan.

6 Natur Isländingar säger att Island är besta landet i världen och andra platsen är inte nästan lika vackert som Island. Island har många vattenfall som man kan andvända till att göra elektricitet, som dom gjorde med Karahnjukavirkjun.

7 Island Slut


Ladda ner ppt "Island."

Liknande presentationer


Google-annonser