Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Axiell Arena – hur vad var när Ingrid Julén Welander - Product Manager.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Axiell Arena – hur vad var när Ingrid Julén Welander - Product Manager."— Presentationens avskrift:

1 Axiell Arena – hur vad var när Ingrid Julén Welander - Product Manager

2 Är Axiell Arena En hemsida? En informationsportal? Ett forum? En community? En bokklubb? Mitt eget bibliotek? En låntagarportal? Marknadsföring ? Helt klart! Naturligtvis! Definitivt! Ja! Sant! Säkert! Yeah! Absolut!

3 Vad är Axiell Arena mer?! Det har andra också. Så vadå nytt? Allt det där handlar om innehåll. Axiell Arena är mer! Javisst Axiell Arena har allt det där!

4 Axiell Arena är den nya plattformen som ger er den totala friheten att utveckla er verksamhet i övergången från det fysiska biblioteket till det digitala. Axiell Arena ger er verktyg byggda i nya tekniker med nya synsätt på biblioteksverksamheten. Så vad är det digitala biblioteket?

5 Det digitala biblioteket är möten Det digitala biblioteket är att exponera Det digitala biblioteket är att dela Det digitala biblioteket är interaktion Det digitala biblioteket är marknadsföring Det digitala biblioteket är er nya filial

6 Axiell Arena är mer

7 Axiell Arena är kollaborativt Användardata Tags Betyg Kommentarer Debatter Mitt eget bibliotek Biblioteksdata Expertrecensioner Rekommendationer Kunskapsbank Den som lånat har också lånat….

8 Axiell Arena är kollaborativt forts… Andra applikationer BookDesire … Digitala resurser I Fedora Fulltext Bilder Museum … Externa kopllingar AdLibris Web Services …

9 Axiell Arena är kollaborativt Kollaborativt är Axiell Arena Central Services

10 Som grädde på moset – Exportera ert bibliotek! Det digitala biblioteket är inte bundet till det fysiska rummet Det digitala biblioteket är inte ens bundet till det virtuella rummet Axiell Arena låter er publicera era tjänster – var som helst!

11 Lär dig mer om golf! Reservera direkt på biblioteket! OK!


Ladda ner ppt "Axiell Arena – hur vad var när Ingrid Julén Welander - Product Manager."

Liknande presentationer


Google-annonser