Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

I Lekplats-, badstrands- och miljögruppen som skall genomföra en analys av användningsbehov, miljöhänsyn samt lämna förslag till investeringar och underhåll.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "I Lekplats-, badstrands- och miljögruppen som skall genomföra en analys av användningsbehov, miljöhänsyn samt lämna förslag till investeringar och underhåll."— Presentationens avskrift:

1 I Lekplats-, badstrands- och miljögruppen som skall genomföra en analys av användningsbehov, miljöhänsyn samt lämna förslag till investeringar och underhåll 1Vision Eriksvik 2015 Aktivitets & Miljögruppen Aktivitetsgruppenskall genomföra en undersökning bland de boende för att bedömma omfattningen och utformningen av olika aktiviteter som nu administreras samt eventuellt lämna förslag till förändringar

2 Att....... 2Vision Eriksvik 2015 Vår vision

3 1) Att....... 2) Att.... 3) Att.... 4) Att.... 5) Att.... 6) Att.... 7) Att..... 3Vision Eriksvik 2015 Föreslagna projekt

4 Budgeterade kostnader 4Vision Eriksvik 2015 Budget


Ladda ner ppt "I Lekplats-, badstrands- och miljögruppen som skall genomföra en analys av användningsbehov, miljöhänsyn samt lämna förslag till investeringar och underhåll."

Liknande presentationer


Google-annonser