Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mitt yrke Jag har arbetat som lärare sedan 2003. Jag är utbildad lärare i svenska, spanska och svenska som andraspråk. Jag har arbetat med barn på grundskolan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mitt yrke Jag har arbetat som lärare sedan 2003. Jag är utbildad lärare i svenska, spanska och svenska som andraspråk. Jag har arbetat med barn på grundskolan."— Presentationens avskrift:

1 Mitt yrke Jag har arbetat som lärare sedan 2003. Jag är utbildad lärare i svenska, spanska och svenska som andraspråk. Jag har arbetat med barn på grundskolan (12- 16år) och med vuxna på Komvux och på SFI.

2 Utbildning Gymnasium Universitet / Lärarhögskolan Jag har läst 5 år (2 år svenska, 2 år spanska, 1 år lärarutbildning och praktik)

3 Är det ett bra yrke? Fördelar Jag får arbeta med språk – som jag älskar! Jag träffar många olika människor som inspirerar mig Jag har varierande arbetsuppgifter Jag har ett kreativt yrke Nackdelar Ibland är det stressigt Lärare arbetar mycket men tjänar lite pengar Ibland blir jag trött på att jobba med människor Det är lite för mycket pappersarbete – jag HATAR papper!

4 Vad gör jag på en dag? Planerar och genomför undervisning för kurs B-D i Studiehallen Bedömer och dokumenterar Skolutveckling Samarbete med andra lärare Planerar studiebesök Har kontakt med AF, Grazyna…


Ladda ner ppt "Mitt yrke Jag har arbetat som lärare sedan 2003. Jag är utbildad lärare i svenska, spanska och svenska som andraspråk. Jag har arbetat med barn på grundskolan."

Liknande presentationer


Google-annonser