Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i."— Presentationens avskrift:

1 Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i 115. Övrigt Planken bör vid det här laget vara i gott skick efter utbyten av murket virke. Finns det mer att göra, kontakta Martin. (Ett plank är redan anmält och kommer att bytas ut under året. Färg till förråden finns hemma. Kontakta Martin eller någon annan i styrelsen, så öppnar vi förrådet Betr. Vindskivorna – målaren kommer i slutet på maj. Asfalten vid nerfarten till sophuset kommer att repareras. Förhoppningsvis innan semestrarna. Även uppstickande rötter kommer att åtgärdas. Vi håller på att ta in offerter för genomgång/kontroll av alla våra termostater i bostäderna. Även problemet med dålig värme hos vissa kommer att ses över. Allt detta sker till hösten/vintern. Anbud på stensättning vid och kring lekplatsen är på gång Lekstugan målar vi vid nästa fixardag Värmepumparna byter vi, som vanligt, ut efterhand. En skylt med vår nya logotype är på gång. Tack Jörgen för en strålande insats Tveka inte med att kontakta Martin om du har problem med det tekniska

2 FIXARDAGAR Såhär blir det resten av året: Lördagen den 28 juni. Lördagen den 23 augusti och då blir det kräftor också. Årets sista blir lördagen den 18 oktober Som vanligt, allmän städning/lukning och lite småreparationer OBS! Kom gärna med förslag till styrelsen om du har idéer kring våra gemensamma ytor, både inne och ute. Ju tidigare på året ett förslag kommer in, desto större chans att det kan bli utfört samma år. Vi samlas som vanligt kl. 10.00 Sätt ett kryss i almanackan redan nu. Styrelsen hade ett konstituerande sammanträde den 15 maj och ser ut som följer: Per BergOrdf Arne HåkansonVice ordf Roger NorlénSekreterare Övriga ordinarie: Martin Håkansson nr 131Underhållsansvarig Marco Pettersson nr 129Sköter uthyrning av lokalen Suppleanter: Fredrik Persson Patrik Shimmel LITE AV VARJE Föreningens ekonomi Föreningen har en bra ekonomi och höjs inte räntorna som vi tidigare befarade, blir den ännu bättre. Alla får glädje av detta! Planer på att renovera/göra ändringar i din bostad? Tänk på att ingrepp som påverkar konstruktion/yttre utseende kräver tillstånd från styrelsen och/eller byggnadstillstånd och godkännande av grannarna. Tveksam? Fråga styrelsen. Kompletta ritningar finns i arkivet. Hemsida Aktuell information om föreningen hittar du på: www. sbc.se/humlegarden.Humleinfo ligger naturligtvis också på nätet. En erinran om våra stadgar Detta är ett stående inslag. Vi rekommenderar alla att ta sig en titt i stadgarna. Där redovisas glasklart vad som gäller. Om du inte hittar dom i byrålådan, finns dom på vår hemsida. Badrummen Ni som inte har renoverat era badrum och fortfarande har kvar den gamla ”tapeten” från 1987, bör snarast se över era våtutrymmen. Risken för fuktskador är mycket stor om inget görs. Vi vill passa på att påminna om att det är ditt eget ansvar att hålla efter detta. ANLITA ALLTID FACKFOLK. Trädgårdsavfall (jord och annat) Någon/några har tippat jordmassor i buskage ner mot bäcken. Det ser inte snyggt ut. Sådant skall köras till tippen. Snälla – hjälp till att hålla snyggt både i och kring vår förening.


Ladda ner ppt "Humleinfo Maj 2008 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Martin i nr 131 eller Per i."

Liknande presentationer


Google-annonser