Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret."— Presentationens avskrift:

1 Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret och lilla monstret?

2 Här är den lilla gården Av Barbro Lindgren Här är gården men var är gumman och gubben? Var är hunden och katten? Var är grisen och hönorna? Var är hästen och kossan? En bok för de minsta.

3 Inte pottan Av Stephanie Blake Gabriel bajsar i blöjan alla säger att det luktar illa. Försök med att gå på pottan tycker mamma och pappa. Näää inte pottan skriker Gabriel. Han får inte vara med Simon om han bajsar i blöjan. Kanske ska han se lite på pottan?

4 Spyflugan Astrid gillar
Av Maria Jönsson Spyflugan Astrid gillar röda saker, bruna saker, svarta saker, gula saker, gröna saker, vita saker men mest gillar hon blått.

5 Nutte Nervös Av Mélanie Watt Nutte är nervös han lämnar aldrig sitt nötträd. Han är rädd för spindlar, brännässlor, utomjordingar, mördarbin, baciller och hajar. Det är mycket säkert att stanna hemma men tråkigt.

6 Nutte Nervös får en vän Av Mélanie Watt Nutte Nervös har ingen vän. Han tycker det är tryggare att inte möta någon farlig som bits som valrossar, kaniner , bävrar, pirayor eller Godzilla. Han har tråkigt tills en dag då han ser en guldfisk som inte har några tänder.

7 Blåbärspatrullen och vampyrerna på vinden
Av Stefan Casta Blåbärspatrullen är ute och fiskar kräftor. När de kokar dem hör de ett förfärligt ljud och ut från vinden kommer en mörk skugga ur Millas hus. De hade väckt en vampyr!!!

8 Gustava & Tex och den heliga cirkusstrutsen
Av Martin Widmark Strutsen Gustava och haren Tex bor i en djurpark. Gustava är parkens stolthet i alla fall om man frågar strutsen själv. Enligt henne kommer besökarna mest för hennes skull. Så kommer en cirkus till stan och slår upp sitt tält på ängen bredvid djurparken. Och plötsligt, utan att riktigt förstå hur det gick till, har Gustava blivit såld till cirkusen!

9 Skandalen vid Skanstull
Av Petrus Dahlin Nytt fall för Kalle Skavank och Dilsa. Fem båtmotorer är stulna från Skanstulls båtklubb fast där fanns en vakt. Kalle som jobbar i sin pappas kiosk ibland kallas kioskdeckare för han löser många kluriga fall med kusinen Dilsa.

10 Lätta fakta om elefanter
Av James Maclaine Många fakta om elefanter hur stora och olika de är beroende var de finns. Hur de använder sin snabel. Vad de har betarna till. Hur deras språk ser ut och hur familjestrukturen är och mycket mer.


Ladda ner ppt "Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret."

Liknande presentationer


Google-annonser