Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det var en gång ett monster som heter Bobbo. Bobbo bor i en mörk skog. Han har spetsiga öron och hårig kropp. Han stirrar på allt han ser och har fem vassa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det var en gång ett monster som heter Bobbo. Bobbo bor i en mörk skog. Han har spetsiga öron och hårig kropp. Han stirrar på allt han ser och har fem vassa."— Presentationens avskrift:

1 Det var en gång ett monster som heter Bobbo. Bobbo bor i en mörk skog. Han har spetsiga öron och hårig kropp. Han stirrar på allt han ser och har fem vassa tänder.

2 Monstret tar till fånga en kille och låser in han i en bur. Monstret har vitt huvud, röda ögon och svart kropp. Bobbo träffar ett nytt monster som heter Sven och Sven darrar jättemycket. De blir kompisar.

3 Killen slog upp låset när Bobbo och sven drack kaffe latte. Bobbo och Sven slänger kaffemuggarna i golvet, för de ser att killen har rymt. Bobbo och Sven försöker jaga killen men de hinner inte i fatt han.


Ladda ner ppt "Det var en gång ett monster som heter Bobbo. Bobbo bor i en mörk skog. Han har spetsiga öron och hårig kropp. Han stirrar på allt han ser och har fem vassa."

Liknande presentationer


Google-annonser