Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

3. Delandet av månen Ibn Sirin Ödlor 3. Delandet av månen Metro Skåne 2011-01-19.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "3. Delandet av månen Ibn Sirin Ödlor 3. Delandet av månen Metro Skåne 2011-01-19."— Presentationens avskrift:

1

2 3. Delandet av månen Ibn Sirin Ödlor

3 3. Delandet av månen Metro Skåne 2011-01-19

4

5 48. Djur och objekt kommer tala

6 3. Delandet av månen ”Vid Han som har min själ i sin hand, Timmen kommer inte börja tills vilda djur talar till människor och tills änden på en persons piska och hans skosnöre kommer tala till honom. Hans lår berättar för honom nyheter om hans familj efter att han har lämnat dem.” (at-Tirmidhi)

7 http://www.thiphone.com/

8 49. Tron slits ut

9 3. Delandet av månen ”Islam kommer slitas ut precis som kläder bleknar tills ingen vet vad fastan, bönen, hajj och allmosa (zakat) är för något. Koranen kommer tas ifrån under natten och inte en enda vers av den kommer kvarstå. Det kommer finnas människor kvar, gamla män och kvinnor, som kommer att säga: ’Vi såg våra fäder säga följande ord: ’la ilaaha ill-Allah och därför säger vi dem också.’” Silah ibn Zafar ”Till vilken nytta Hudhayfah?” ”Det kommer rädda dem från Elden!”

10 50. Avgudadyrkan i den arabiska halvön

11 3. Delandet av månen ”Timmen kommer inte börja tills baksidorna på kvinnorna från Daws kommer gunga medan de går runt Dhu’l-Khalasah.” (Bukhari och Muslim)

12 51. Förstörelsen av Kaba

13 3. Delandet av månen ”Lämna abessinierna ifred så länge de lämnar er ifred. Ingen kommer gräva upp Kabas skatt förutom abessiniern Dhu’l-Suwayqatayn.” (Abu Dawud) ”Han kommer ta dess prydnader och täcke. Det är som om jag kan se honom, skallig med böjda leder som slår mot den med sin spade och hacka.” (Ahmad) ”Det är som om jag kan se honom nu, en hjulbent svart man som river den sten för sten.” (Bukhari) ”Kaba kommer förstöras av Dhu’l-Suwayqatayn från abessinien.” (Bukhari och Muslim)

14 52. Den behagliga vinden

15 3. Delandet av månen ”Medan de är i det tillståndet kommer Allah sända en behaglig vind som kommer ta dem under deras armhålor och den kommer ta varje troendes och muslims själ. Det mest ondskefulla folket kommer överges och de kommer bedriva otukt likt åsnor och över dem kommer Timmen.” (Bukhari och Muslim)

16 52. Höga byggnader kring Kaba

17

18 3. Delandet av månen ”När du ser att tunnlar byggs i Mekka och du ser dess byggnader högre än dess berg. Ha vetskap om att saken då är nära.” (Abdullah ibn Amr)

19 53. De senare förbannar de tidigare

20 ”Timmen kommer inte att börja tills de sista i denna Ummah förbannar de första.”

21 54. Nya transportmedel

22

23 ”Vid slutet kommer det finnas män i min Ummah som kommer rida på något som är likt bekväma sadlar. De kommer stiga av vid dörrarna till moskéerna och deras kvinnor kommer vara klädda men ändå nakna.” (Ibn Hibban) Al-Albani i al-Silsilah al-Sahihah

24 MAHDI

25 3. Delandet av månen Dua SMS-listan Fikagruppen


Ladda ner ppt "3. Delandet av månen Ibn Sirin Ödlor 3. Delandet av månen Metro Skåne 2011-01-19."

Liknande presentationer


Google-annonser