Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Christoffers Clothing Company

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Christoffers Clothing Company"— Presentationens avskrift:

1 Christoffers Clothing Company

2 Om företaget Företaget har bra kundbetjäning. Börjar som en nätbutik, men har eventuellt också planer för att öppna som butik och nätbutik beroende på framgångarna som nätbutik.

3 Affärsidèn Att människor skall gå nöjda då dom går från butiken. Uppfyller kundens behov. Har produkter för alla åldrar. Mycket reklam, snabb spridning och goda rykten om företaget. Inspiration och aktivitet.

4 Mål med företaget Målet med företaget är att bli känt. Vill också hålla kunderna nöjda. Få mera kunder, expandera, utveckla. Få bra med pengar så att man överlever vardagen och får ett bra ekonomiskt liv.

5 Personal Har ett litet företag med x antal anställda. Fast jobb tid, man stämplar in när man kommer till jobbet och stämplar när man far. Sen då de blir aktuellt med butik. (Har dresscode bland de anställda, de skall ha kostym även för damerna men de skall ha kjol istället för byxor.)

6 Kompetens Är färdig utbildade. Har arbetserfarenheter; kundbetjäning på finska, svenska och engelska. Våra starka sidor är att ha inspiration till arbetet vårt och är intresserade.

7 Konkurrenterna Stora företag som redan är kända över hela världen.. Deras styrkor är att de är mera kända än vi. De använder Tv och tidning som deras reklammedel. De kan förbättra försäljningen genom att ta in det senaste på marknaden.

8 reklam Gör reklam online och i dagstidningar, kommer också att göra en egen tidning som skickas ut en gång i månaden med erbjudanden på produkterna.

9 KommanditBolag Man skulle skriva på ett bolagsavtal. Är jämlika parter i bolaget och svarar tillsammans och personligen för bolagets beslut och skulder. Och har stor pålitlighet till varandra. En tystbolagsman som hjälper oss i början.

10 Ekonomi Startpengen är € + privat ekonomin + tystbolagsmannen, det som behövs.

11 Christoffer Koschinski
Affärsplan Christoffer Koschinski


Ladda ner ppt "Christoffers Clothing Company"

Liknande presentationer


Google-annonser