Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vid första tanke…. Kan man tro att Sveriges topp 1 är köttbullar & potatis med lingon. Men när du tänker efter riktigt noga tror du den rätten är absolut.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vid första tanke…. Kan man tro att Sveriges topp 1 är köttbullar & potatis med lingon. Men när du tänker efter riktigt noga tror du den rätten är absolut."— Presentationens avskrift:

1

2

3 Vid första tanke…. Kan man tro att Sveriges topp 1 är köttbullar & potatis med lingon. Men när du tänker efter riktigt noga tror du den rätten är absolut populärast?!

4 Topplista… 10-1 10.Lasange 9. Soppa 8. Köttbullar med Potatis/ris/pasta 7. Fisk med tillbehör 6. Köttgryta 5. Fläskkött med potatis/ris 4. Lax med tillbehör 3. Korvstroganoff 2. Kyckling Ris/potatis Vilken är då den maträtt som toppar listorna…

5 Det vi svenskar helst vill ha på tallriken är alltså den ”italienska rätten” spaghetti med köttfärssås. Det som är spännande med köttfärssås - att varje person gör sin egna variant, och det är sällan en köttfärssås smakar den samma oavsett att det är samma person som tillagar den. Mängder med olika variationer finns efter smak och tycke.

6 Ett litet tips för att få en mustigare köttfärssås… Tack för visat intresse, All information och bilder hittade jag härhär


Ladda ner ppt "Vid första tanke…. Kan man tro att Sveriges topp 1 är köttbullar & potatis med lingon. Men när du tänker efter riktigt noga tror du den rätten är absolut."

Liknande presentationer


Google-annonser