Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Www.sfdf.se Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Www.sfdf.se Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a."— Presentationens avskrift:

1 www.sfdf.se Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a. behandla de frågor som konferenserna tagit upp Besök i domarklubbarna Förbundsstyrelsen - domarklubbarna

2 www.sfdf.se Uppgift är att se till så att det är domarklubbar och/eller domarförbund som utför arbetet lokalt för domarna och i samarbete med distriktsförbund Att dessa arbetar på samma villkor i Sverige när det gäller bl.a. ersättningar, arbetsmiljö mm Gemensamma ersättningsavtalet för distriktsserier följs från år 2000 Stötta FDK/FDF om detta inte följs och andra problem uppstår Ungdomsserierna förhandlas dock lokalt Förbundsstyrelsen – domarklubbarna forts.

3 www.sfdf.se Har ett nära samarbete med SvFF-DK –Möte med SvFF-DK –Distriktsbesök –Central Domarkonferens Avtalsförhandlingar –Distriktsserier –Förbundsserier –Domardräkt Vi är en intresseorganisation i Svensk fotboll vilket innebär att vi inte kan ställa krav på platser i kommittéer eller liknande men genom ett bra samarbetsklimat med dem så får vi ändå gehör för våra synpunkter Vi utför ett arbete åt dem och skall ha skälig ersättning för detta antingen det är för en match eller annat. Förbundsstyrelsen - SvFF


Ladda ner ppt "Www.sfdf.se Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a."

Liknande presentationer


Google-annonser