Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Yoghurtförpackning!.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Yoghurtförpackning!."— Presentationens avskrift:

1 Yoghurtförpackning!

2 Hur dagens förpackningar ser ut!
Tetrapack Material Design

3

4 Hur våra förpackningar ser ut!
Våra Förbättringar Vår design Våra Material Framtidsplaner (pris, utveckling o.s.v)

5

6

7 Blogg exempel Vad har ni gjort?
Vi jobbade självständigt inom våra områden. Vi tog reda på fakta och information inom våra områden som vi sedan kunde dela med gruppen genom att ha en träff för att dela informationen. Med våra förnyade kunskaper kunde vi skapa många idéer som vi diskuterade i gruppen med hjälp utav post-it lappar, vi kom fram till en idé som alla tyckte var bra och som vi var överens om. Då kunde vi utveckla våran förpackning för att göra den så bra för de olika områdena som möjligt. för att vi skulle kunna jobba framåt var vi tvungna att veta vad dem andra i gruppen hade arbetat med, t. ex jag: Erik tog reda på vad Fredric fått för information t. ex att en yoghurt förpackning består utav papper, aluminium och plastfolie. Blogg exempel

8 Statistik Vi säger att en förpackning innehåller ca 1 liter yoghurt i volym. Man får ut ca 90% yoghurt ur förpackningen, vilket är 300ml till spillo, och om yoghurten kostar 25kr vilket betyder att 7,5 kr går till spillo. Äter man i familjen 1 liter yoghurt om dagen i ett år så går du spillo på ca 912kr om året, vilket betyder att våran förpackning kan spara pengar åt konsumenterna som skulle varit i sjön.

9 Slutsats Vi hoppas på att denna förpackning kommer göra vardagen lättare. Vi hittade konsumenternas behov av förpackningen, frukosten blir mer ekonomisk och fylligare/större, på grund av den extra yoghurten man får ut och den enkla användnigen så kommer det göra yoghurten lättanvänd och lönsam för både de yngre och de äldre.


Ladda ner ppt "Yoghurtförpackning!."

Liknande presentationer


Google-annonser