Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Säkra skolvägarprojektet 2011. Ektorps skola Under hösten 2010 och våren 2011 genomfördes ett säkra skolvägar pilotprojekt på Ektorps skola för att ta.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Säkra skolvägarprojektet 2011. Ektorps skola Under hösten 2010 och våren 2011 genomfördes ett säkra skolvägar pilotprojekt på Ektorps skola för att ta."— Presentationens avskrift:

1 Säkra skolvägarprojektet 2011

2 Ektorps skola Under hösten 2010 och våren 2011 genomfördes ett säkra skolvägar pilotprojekt på Ektorps skola för att ta fram en mall för hur vi ska jobba med att öka trafiksäkerheten kring skolorna i Nacka kommun. För att förbättra trafiksäkerheten kring Ektorps skola byggdes en gångbana längs Skogsstigen och belysningen förbättrades. I och med den nya gångbanan kan barnen gå separerat från fordonen till skolan. Före Efter

3 Björknäs skola Under hösten 2011 och våren 2012 pågår ett säkra skolvägarprojekt på skolan där både fysiska och beteendepåverkande åtgärder har genomförts för att förbättra trafiksäkerheten för barnen som tar sig till och från skolan. För att förbättra trafikmiljön kring skolan har en avlämningsplats byggts på Länkvägen med gångpassage till skolan. Före: Efter:


Ladda ner ppt "Säkra skolvägarprojektet 2011. Ektorps skola Under hösten 2010 och våren 2011 genomfördes ett säkra skolvägar pilotprojekt på Ektorps skola för att ta."

Liknande presentationer


Google-annonser