Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ledtråd Ammoniak. ISS Evakuering De sex astronauterna på Internationella rymdstationen ISS mår bra och befinner sig i säkerhet i den ryska delen av stationen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ledtråd Ammoniak. ISS Evakuering De sex astronauterna på Internationella rymdstationen ISS mår bra och befinner sig i säkerhet i den ryska delen av stationen."— Presentationens avskrift:

1 Ledtråd Ammoniak

2 ISS

3 Evakuering De sex astronauterna på Internationella rymdstationen ISS mår bra och befinner sig i säkerhet i den ryska delen av stationen. Den amerikanska rymdmyndigheten Nasa meddelar att den inte kunnat bekräfta att det förekommit en ammoniakläcka, som deras ryska kollegor tidigare rapporterat om. Det var vid lunch svensk tid som den ryska nyhetsbyrån Interfax rapporterade att ammoniak läckt från kylsystemet i den amerikanska delen av ISS. Besättningen på ISS består av tre ryssar, två amerikaner och en italienare den 14 januari 2015.

4 https://www.youtube.com/watch?v=vF2Bk FGs2s8


Ladda ner ppt "Ledtråd Ammoniak. ISS Evakuering De sex astronauterna på Internationella rymdstationen ISS mår bra och befinner sig i säkerhet i den ryska delen av stationen."

Liknande presentationer


Google-annonser