Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sen kan du börja snapchata. Med diiiiiiiiiiiiiiiina vänner.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sen kan du börja snapchata. Med diiiiiiiiiiiiiiiina vänner."— Presentationens avskrift:

1

2

3

4

5

6

7

8

9 Sen kan du börja snapchata. Med diiiiiiiiiiiiiiiina vänner.

10  Evan Spiegel är grundare med snapchat.  Både facebook och google har lagt bud för att de vill köpa företaget. Facebook erbjöd tre miljarder dollar och google erbjöd fyra miljarder dollar men Evan spiegel tackade nej. De skickas 350 miljarder bilder om dagen men om de ökar till 400 miljarder bilder är de mer än vad som läggs ut på facebook om dagarna. Evan spiegel skapade snapchat när han var 22 år alltså 2013. Han studera på Stanford University. Han kommer från Los Angeles, California Los Angeles, California Han fyller år 4 juni.

11

12  Man kan välja hur många sekunder som de ska visas.  Du kan bara se bilden en gång.  Att man kan chatta.  Man kan rita på bilderna.  Man kan lägga ut på my story så att alla kan se bilden.  Och att det finns att ladda ner till alla telefoner och ipads.  Att man kan ändra färg på bilderna till t.ex. svart och vit.  Man måste acceptera dom som frågar vän förfrågan på en.

13  Man kan screenshota.  Om man screenshotar så kan man sprida vidare bilderna, och lägga ut dom.  Att man inte kan ändra sitt användarnamn.  Att allt står på engelska.

14  Vi hittade inget om varför han skapade snapchat. Men vi tror att de var för att de inte finns något liknande. Och för att ungdomarna ska kunna skicka bilder som inte visas mer än några sekunder.

15  Metro är en källa vi har använt.  Google.se

16


Ladda ner ppt "Sen kan du börja snapchata. Med diiiiiiiiiiiiiiiina vänner."

Liknande presentationer


Google-annonser