Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Godhetstal Sammanställning av energikrav för olika delsystem inom flerbostadshus.  Syftet är att stötta byggherrar som önskar bygga om med bättre prestanda.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Godhetstal Sammanställning av energikrav för olika delsystem inom flerbostadshus.  Syftet är att stötta byggherrar som önskar bygga om med bättre prestanda."— Presentationens avskrift:

1 Godhetstal Sammanställning av energikrav för olika delsystem inom flerbostadshus.  Syftet är att stötta byggherrar som önskar bygga om med bättre prestanda än BBRs minimikrav.  Anger en teknisk nivå som är värd att eftersträva ur energisynpunkt.  Hjälpmedel för kravformulering vid upphandling. Godhetstalen är indelade i fem områden: 1.Klimatskal 2.Ventilation 3.Uppvärmning 4.Styr, regler och övervakning 5.Övrigt

2 Godhetstal – klimatskal

3 Godhetstal – ventilation

4 Godhetstal – forts Dessutom finns motsvarande tabeller för  Uppvärmning  Styr, regler och övervakning  Övrigt Dokument finns att hämta på BeBos hemsida www.bebostad.se


Ladda ner ppt "Godhetstal Sammanställning av energikrav för olika delsystem inom flerbostadshus.  Syftet är att stötta byggherrar som önskar bygga om med bättre prestanda."

Liknande presentationer


Google-annonser