Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Konservatism Den som är konservativ vill konservera/ bevara, tänk på konservburk. Hen vill inte förändra/ förnya, tycker att ”det var bättre förr” och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Konservatism Den som är konservativ vill konservera/ bevara, tänk på konservburk. Hen vill inte förändra/ förnya, tycker att ”det var bättre förr” och."— Presentationens avskrift:

1 Konservatism Den som är konservativ vill konservera/ bevara, tänk på konservburk. Hen vill inte förändra/ förnya, tycker att ”det var bättre förr” och är tveksam till ”nymodigheter”.

2 Liberalism Libre betyder fri. Liberala personer vill att alla ska ta eget ansvar, sköta sig själva, att var och en ska ha såväl rättighet som skyldighet att ta hand om sig själv.

3 Socialism Att vara social betyder att vara vänskaplig och kamratlig. Socialistiska personer vill att alla i samhället ska hjälpas åt och ta hand om varandra.

4 Kommunism Communis betyder gemensam. De som är kommunister vill att alla ska äga allt tillsammans. De vill inte att någon ska få ha mer än någon annan.


Ladda ner ppt "Konservatism Den som är konservativ vill konservera/ bevara, tänk på konservburk. Hen vill inte förändra/ förnya, tycker att ”det var bättre förr” och."

Liknande presentationer


Google-annonser