Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad är rätt lön? Rätt lön en av de viktigaste faktorerna för en attraktiv arbetsplats Lika lön för lika och/eller likvärdigt arbete Löneskillnader ska.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad är rätt lön? Rätt lön en av de viktigaste faktorerna för en attraktiv arbetsplats Lika lön för lika och/eller likvärdigt arbete Löneskillnader ska."— Presentationens avskrift:

1 Vad är rätt lön? Rätt lön en av de viktigaste faktorerna för en attraktiv arbetsplats Lika lön för lika och/eller likvärdigt arbete Löneskillnader ska vara sakligt motiverade (Här infogas bilden från sid 4 i ”Vad tycker du?” med beskrivningen av Marknadsläge, skicklighet och svårighetsgrad.)

2 VAD SOM GÖRS (KRAV I ARBETET)
VAD MENAS MED KRAV I ARBETET? VILKA OLIKA SLAG AV KRAV FINNS? VILKA ANVÄNDS HOS OSS? VAD BÖR GÄLLA HOS OSS ?

3 HUR DET GÖRS (SKICKLIGHET OCH ARBETSRESULTAT)
VILKA ”HUR-KRITERIER” FINNS? TYDLIGHET OCH INNEBÖRD? VILKA ANVÄNDS HOS OSS? VAD BÖR GÄLLA HOS OSS?

4 LÖNESPRIDNING VAD ÄR EN RIMLIG LÖNESPRIDNING MELLAN OLIKA ARBETEN?
VAD ÄR EN RIMLIG LÖNESPRIDNING INOM LIKA ARBETEN? LÖNESPRIDNING – OLIKA BEROENDE PÅ KÖN? VAD BÖR GÄLLA HOS OSS? Här infogas bilderna från sid 5 i ”Vad tycker du?” med beskrivningen av administratör och arbetare (Här infogas bilderna från sid 5 i ”Vad tycker du?” med skickliga Bettan…)

5 LÖNER NYANSTÄLLDA MOTIV FÖR HÖG LÖN FINNS MOTIV FÖR LÅG LÖN?
RÄTTVISA - RÄTT LÖN? VAD BÖR GÄLLA HOS OSS?


Ladda ner ppt "Vad är rätt lön? Rätt lön en av de viktigaste faktorerna för en attraktiv arbetsplats Lika lön för lika och/eller likvärdigt arbete Löneskillnader ska."

Liknande presentationer


Google-annonser