Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag."— Presentationens avskrift:

1 En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag

2 Vi välkomnar alla En arbetsplats – en fackförening  Vi tror på idén om att alla anställda tjänar på att gå samman istället för att dela upp sig i små yrkesförbund. Du är välkommen att bli medlem oberoende av vilken utbildning, befattning och arbetsuppgifter du har. STs medlemmar representerar en mängd olika yrken och bakgrunder. ST är partipolitiskt obundet.

3 Vi finns där du finns Nära till facket – STs 8000 förtroendevalda finns på 5 000 arbetsplatser runtom i landet. Arbetsplatsen är den viktigaste fackliga arenan. STs 90 000 medlemmar jobbar på myndigheter, i affärsverk, på högskolor och universitet, i statligt ägda bolag och i statligt finansierade stiftelser. ST har också medlemmar i privata företag.

4 Vi arbetar för att du ska få det bättre på jobbet Vi har lång erfarenhet och expertkunskap om de frågor som är viktiga för dig som anställd och för verksamheten. Som medlem får du information, förhandlingshjälp och råd och stöd från STs förtroendevalda på arbetsplatsen och från ombudsmän och jurister på förbundskansliet. Vi driver frågor som är viktiga just på din arbetsplats.

5 Vi driver viktiga frågor Lön och andra anställningsvillkor Utveckling och inflytande Jämställdhet och mångfald Arbetsmiljö Ledarskap Trygghet

6 Vi ger dig bra medlemsförmåner Servicetjänsten ST Direkt  Ring eller mejla vardagar 8-20 om allt som gäller jobbet, facket och medlemskapet. Medlemsutbildningar. Tidningen Publikt. st.org med särskilda medlemssidor. Förmånliga försäkringar och lån. Medlemsrabatter.

7 Testa oss! Som ny medlem i ST kan du testa oss i 3 månader helt gratis. Därefter betalar du bara 50 kronor per månad under de kommande sex månaderna av ditt medlemskap. Prata med STs förtroendevalda på arbetsplatsen eller bli medlem på st.org.

8 Frågor som vi driver på arbetsplatsen X x

9 Så här kontaktar du ST på arbetsplatsen X


Ladda ner ppt "En introduktion till ST Fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag."

Liknande presentationer


Google-annonser