Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Jubileumsutställning 2012, Luckorna. Utställningen om Luckorna - omfattning och utseende Tillsammans med Svenska centralarkivet skapar Luckorna en utställning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Jubileumsutställning 2012, Luckorna. Utställningen om Luckorna - omfattning och utseende Tillsammans med Svenska centralarkivet skapar Luckorna en utställning."— Presentationens avskrift:

1 Jubileumsutställning 2012, Luckorna

2 Utställningen om Luckorna - omfattning och utseende Tillsammans med Svenska centralarkivet skapar Luckorna en utställning omfattande 10 vepor (rollups), en per ort, en för historia och en för koncept och projekt.

3 Utställningen om Luckorna - omfattning och utseende Utställning sammanställs med presentationsmaterial som läggs upp på Luckornas huvudsida.Tillsammans med Svenska centralarkivet skapar Luckorna en utställning omfattande 10 vepor (roll ups), en per ort, en för historia och en för koncept och projekt.

4 Tidtabell: Öppning i mars 2012 i Helsingfors, april Karis, juni & juli Kimito, augusti Åbo, september (Vasa), Karleby och Kristinestad, oktober Borgå, november Kyrkslätt och december avslutning i Helsingfors. DL: Materialet, text och bild bör vara insänt senast den 20.6.2011 från de olika orterna. TEXT: Texterna (ingress per ort) bör vara ca. 200 – 250 ord långa. Vi kan även tillägga bildtexter om en / ett par rad vardera. Helsingforsluckan kommer att bygga sin utställningstext utifrån broschyrtexten här: http://www.luckan.fi/helsingfors/images/jubileum2010_LuckanHSR.pdf BILD: Endast i TIFF format (300dpi), i den reella storlek de kommer ha. Se bifogade exempel på Studentbladets utställning som Lena Karhu producerat. ROLLUPS: (vepor): Den storlek vi tittat på är 100 cm x 220 cm, men kan diskuteras.

5 Andra gemensamma marknadsföringsåtgärder

6 - Uppdatering av gemensam broschyr - Utveckling av webbsidorna - Luckan shop, ny webb? - HBL-produkter till Luckorna?

7


Ladda ner ppt "Jubileumsutställning 2012, Luckorna. Utställningen om Luckorna - omfattning och utseende Tillsammans med Svenska centralarkivet skapar Luckorna en utställning."

Liknande presentationer


Google-annonser