Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gustavsbergs bandy P03.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gustavsbergs bandy P03."— Presentationens avskrift:

1 Gustavsbergs bandy P03

2 Lagorganisation Janne Liljegren Krister Häll Pär Stormo
Gunnar Sandberg

3 Datum Bytardag 16/9 Hagsätra Sport / KOSA 20/9 Seriestart 4/11
Medlemsavgiften måste vara betald innan första match. Obligatorisk utrustning år Benskydd, armbågsskydd, halsskydd, gallerhjälm, handskar, byxa Det blir lite tuffar och lite hårdare för varje år och vi vill ju inte att barnen skall göra sig illa. Ett tips är begagnad utrustning (funkar lika bra som ny).

4 Träningar 22/9 08:00-09:00 30/9 14:30-15:30 6/10 18:00-19:00
13-14/10 Träningsläger Regler Hålla tiden Träningsgrupper Föräldrafritt i omklädningsrummet Hygien Målvakter Hålla tiden Om det är möjligt så vill vi att man är på plats minst 30min innan utsatt aktivitet, om man vet att man behöver extra tid så är man givet vis välkommen tidigare. Meddela om man inte kan komma på träning eller match i god tid, det underlättar träningen och vi vet vilka som skall spela match i god tid. Man skall vara helt klar och ute på isen när passet börjar. Indelning av lag i grupper. Varje barn blir tilldelad en grupp som rullar så att alla får spela med alla i de båda lagen. Dess utom får barnen en på så sätt tillhörighet i en träningsgrupp så vi inte behöver lägga träningstid på att dela in barnen. Det kan innebära att vissa grupper kanske får andra färgade tröjor redan i omklädningsrummet. Vi kommer inte att nivåindela utan alla är lika mycket värda. Föräldrafritt i omklädningsrum. Det börjar bli dags att lära sig själv att klä på sig utrustningen samt att ledarna i lugn och ro ska få möjlighet att innan träning/match gå igenom vad som skall göras och efter tala om vad vi gjort. Det innebär att det är föräldrafritt 20min innan träning/match och minst 10 efter. Målvakter. Önskemålet är att få 4st killar som vill stå i mål, tanker är att man då tränar tex jämn vecka som målvakt och ojämn som utespelare, samt att man är målvakt i vart annat polspel. Om ert barn är intresserad av att vara målvakt meddela då detta snarast. Laget håller med utrustning till låns.

5 Seriespel Utan träning ingen match Hålla tiden
Föräldrafritt i omklädningsrummet Hygien Jympaskor för uppvärmning Grupp A AIK BF Gul IK Sirius BK blå Gustavsbergs IF BK röd Hammarby IF BF grön Hammarby IF BF: flick GT/ 76 IK Gul GT/ 76 IK Röd Helenelunds IK röd SBBK BLÅ Grupp B UNIK Bandy Hammarby IF BF vit AIK BF Svart Hammarby IF BF Svart IK Sirius BK svart Gustavsbergs IF BK vit GT/ 76 IK Blå Helenelunds IK svart SBBK F SBBK VIT Närvaro. För att vara med och spela match kräver vi att man även är med på träningen. Det innebär att träningsnärvaro går före spelskicklighet när det är matchdags. Men har man ett vettigt förhinder så meddela detta och här gäller inte att man är på annan aktivitet.

6 Föräldrar Hjälpa till vid egna poolspel Hur ska vi informera?
Kommunikation? Mail? Hemsidan? Facebook? Anmälan match via hemsidan?

7 Ekonomi Sponsring Lagkassa Peng till lagkassan
Sponsring till målvaktsutrustning

8 Cuper Hallmans Cup P10 den 11 november på Sollentunavallen (två lag)
Broman Cup Örebro? Vårcupen 2013 Gubbängens IP?


Ladda ner ppt "Gustavsbergs bandy P03."

Liknande presentationer


Google-annonser