Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Utökning av nitratkänsliga områden Under 2011 kommer troligtvis det nitratkänsliga området att utökas för att i större grad ta hänsyn till statusklassningen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Utökning av nitratkänsliga områden Under 2011 kommer troligtvis det nitratkänsliga området att utökas för att i större grad ta hänsyn till statusklassningen."— Presentationens avskrift:

1 Utökning av nitratkänsliga områden Under 2011 kommer troligtvis det nitratkänsliga området att utökas för att i större grad ta hänsyn till statusklassningen enligt vattendirektivet. Detta kommer att innebära nya föreskrifter, t.ex. stallgödselspridning och lagring av stallgödsel i de områden som tillkommer.

2 Utökning av nitratkänsliga områden Föreskrifterna ska vara beslutade inom ett år efter att nya känsliga områden tillkommit men måste inte träda i kraft vid den tidpunkten Det är rimligt att nya föreskrifter skulle kunna träda i kraft den 1 januari 2013 men eventuellt kan undantag eller övergångsregler komma att tillämpas

3

4 Nuvarande Stora sjöar Nytt – störst omfattning Län Nuvarande Stora sjöar Nytt – huvudalternativ Län Störst omfattning Huvudalternativ

5 Antropogen P belastning från jordbruksmark / all markanvändning


Ladda ner ppt "Utökning av nitratkänsliga områden Under 2011 kommer troligtvis det nitratkänsliga området att utökas för att i större grad ta hänsyn till statusklassningen."

Liknande presentationer


Google-annonser