Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 2 Du är inloggad som Fredrik Kymle. Det ser du i bilden uppe till höger. Du ska skriva i Otto Backs vårdplan. Klicka på hans statusruta för vårdplan.

3 Version 1.23 Vårdplanen är indelad i tre delar. En för slutenvården, en för öppenvården och en för kommunen. Om Du påbörjar vårdplanen i slutenvårdens del, klicka ’Skapa’. I detta fall har någon annan påbörjat vårdplanen. För att kunna skriva då, klickar du ’Ändra’. Klicka ’Ändra’.

4 Version 1.24 De rubriker som efterföljs av symbol * är obligatoriska. Du ska ange ansvarig läkare i slutenvården. Klicka på förstoringsglaset för att söka ansvarig läkare.

5 Version 1.25 Dr Kymle ska i detta fall vara ansvarig läkare. Klicka i rutan ’Sök användare’ för att fylla i hans tre första bokstäver i efternamnet.

6 Version 1.26 Klicka åter på förstoringsglaset för att söka hela läkarens namn.

7 Version 1.27 Klicka på hela läkarens namn (namnet som är understruket).

8 Version 1.28 Du ska fylla i patientens aktuella status. Klicka i rutan under rubriken ’Aktuellt patientstatus’.

9 Version 1.29 Fyll i planerade sjukhusinsatser genom att klicka i rutan under rubriken ’Planerade sjukhusinsatser inför/efter utskrivning’.

10 Version 1.210 Föreslå öppenvårdsinsatser genom att klicka i rutan under ’Föreslagna öppenvårdsinsatser’.

11 Version 1.211 Ta ställning till egenvård. I detta fall ska du klicka ’Ja’ under rubrik ’Egenvård’.

12 Version 1.212 Beskriv egenvård genom att klicka i rutan under rubrik ’Egenvårdsbeskrivning’.

13 Version 1.213 Klicka var som helst på bilden för att ”skrolla” ner.

14 Version 1.214 Om fler yrkeskategorier i slutenvården ska skriva i vårdplanen klicka ’Spara’ (’Spara’-knappen syns ej i denna bild). Om du är den som är sist att skriva i vårdplanen för slutenvården, klicka ’Klarmarkerad’. I detta fall har du skrivit sist. Klicka ’Klarmarkerad’.

15 Version 1.215 Klicka var som helst i bilden för att komma överst på sidan, där justeringsknappen finns.

16 Version 1.216 Du ska nu signera/justera vårdplanen. Klicka ’Justera’.

17 Version 1.217 Statusruta för vårdplan har blivit gul med en grön bock. Det innebär att slutenvården har justerat vårdplanen. Övningen är nu klar.


Ladda ner ppt "Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."

Liknande presentationer


Google-annonser