Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 FORSKNINGSPLATTFORMEN, Handikappvetenskap med inriktning habilitering Eva.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 FORSKNINGSPLATTFORMEN, Handikappvetenskap med inriktning habilitering Eva."— Presentationens avskrift:

1 Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 FORSKNINGSPLATTFORMEN, Handikappvetenskap med inriktning habilitering Eva Nordmark Forskningsledare

2 Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 Forskningsplattformens syfte bedriva, stärka och utveckla flervetenskaplig forskning som berör livsvillkor och habilitering för människor med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar. utgångspunkt kunskapsbehov inom verksamheter i Region Skåne som riktar sig till målgrupperna: barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering, syn-, hörsel- och dövverksamhet och hjälpmedelsverksamhet. på olika sätt stärka forskning och utveckla samverkan mellan teori och praktik, att använda forskning och inspirera till nytänkande.

3 Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 Hur kan vi utveckla TVÄRVETENSKAPLIG FORSKNING som effektivt kan stärka vardagssituationer för barn, unga, vuxna deras familj och anhöriga inom Habilitering?

4 Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 Viktigast nu.... Matcha kunskapsbehov i verksamheten med olika forskare/forskningsinriktningar för att gå samman om forskningsansökningar för extern finansiering Skapa arenor och seminarieserie för att stärka och utveckla tvärvetenskap och deltagarbaserad forskning i samarbete med Handikapp- och brukarorganisationer Licentiat Transition – övergången till vuxenlivet Doktorand Fysiskt aktiv på lika villkor - att främja hälsa, delaktighet och tillgänglighet hos barn och ungdomar med funktionsnedsättning

5 Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25


Ladda ner ppt "Institutionen för hälsa vård och samhälle / I Hallström/ Kick off/2010-08-25 FORSKNINGSPLATTFORMEN, Handikappvetenskap med inriktning habilitering Eva."

Liknande presentationer


Google-annonser