Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skriv in processens namn här Skriv in produktens och företagets namn här.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skriv in processens namn här Skriv in produktens och företagets namn här."— Presentationens avskrift:

1 Skriv in processens namn här Skriv in produktens och företagets namn här

2 Produkt som förpackas Berätta om produktens egenskaper, eventuella kundgruppen och kraven i fråga om hållbarhet Lägg in en ClipArt-bild genom att dubbelklicka

3 Förpackningsmaterial Av vilka material tillverkas förpackningar? I vilken form kommer materialet till anläggningen? Var lagras materialet?

4 Förpackningsprocess 1 Berätta om skedena i förpackningsprocessen. Använd så många bilder som du behöver. Beskriv arbetstagarnas uppgifter, maskinerna och hur de fungerar samt hur förpackningen blir till och tillsluts

5 Förpackningsprocess 2 Berätta om skedena i förpackningsprocessen. Använd så många bilder som du behöver. Beskriv arbetstagarnas uppgifter, maskinerna och hur de fungerar samt hur förpackningen blir till och tillsluts

6 Förpackningsprocess 3 Berätta hur kraven i arbetsskedena som ingår i processen eller arbetstagarens krav beaktas, t.ex. tidtabeller, märkningar, förpackningsstorlekar osv.

7 Den färdiga produkten i sin förpackning Berätta hur de förpackade produkterna transporteras till lagret eller till livsmedels- affärerna. Beskriv hur de ställs fram i affären och vilka lagringsförhållanden de kräver.

8 Konsumenten och den förpackade produkten Diskutera förpackningens egenskaper ur konsumentens synvinkel. Berätta även vad som händer med de använda förpackningarna: Återanvänds de eller hamnar de på soptippen?


Ladda ner ppt "Skriv in processens namn här Skriv in produktens och företagets namn här."

Liknande presentationer


Google-annonser