Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kort om vår service och nya arbetssätt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kort om vår service och nya arbetssätt."— Presentationens avskrift:

1 Kort om vår service och nya arbetssätt.
Boel Edman Jansson

2

3 Om du får rekryteringsbehov
Står ditt företag inför personalbehov nu eller i snar framtid? Vill du slippa kostader för rekrytering? Vill du undvika mängden sökande som inte har rätta intresset för jobbet? Vill du snabbt komma i kontakt med kandidater?

4 Vår service för dig. All vår service är kostnadsfri.
Vi går igenom ditt behov både kort och långsiktigt. Vi kan matcha fram CVn, skickar dem till dig och du kontaktar intressanta profiler själv. Du slipper annonsen i första skedet. Vi arrangerar och du kan träffa intresserade sökande, snabbt och enkelt i våra lokaler för en första kort intervju. Du får en kontaktperson som du enkelt kan återkomma till vid behov.

5 Ytterligare service genom oss.
Rekrytering i Europa Vi hjälper dig att hitta den personal du behöver även på den europeiska arbetsmarknaden och ger dig praktisk information om hur du bäst rekryterar internationellt. Med fokus på kompetensen. Vid anställning av tex personer med funktionsnedsättning kan du få del av särskilda insatser som är reserverade för att underlätta en sådan anställning. Skapa ett konto i Sveriges största platsbank. Skapa ett användarkonto för ditt företag eller din organisation på vår webbplats och matcha själv.

6 Vi har landets största webbplats för förmedling av lediga jobb.

7 Några lokala referenser
Handelsvägen 5c Östhammar Tel  Öregrund Marine Service AB Varvsvägen 6 74243 Öregrund SWEDEN FANN VA-teknik AB Ekologisk avloppsrening med 10 års funktionsgaranti Jönninge 3:8, Gamla Mejeriet

8 Låter det intressant. Kontakta oss på Arbetsförmedlingen i Gimo
Låter det intressant ? Kontakta oss på Arbetsförmedlingen i Gimo. Vi finns för dig! Arbetsförmedlingen Gimo Telefon för arbetsgivare: facebook.com/arbetsgivare Välkommen!


Ladda ner ppt "Kort om vår service och nya arbetssätt."

Liknande presentationer


Google-annonser