Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Oberoende distributör

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Oberoende distributör"— Presentationens avskrift:

1 Oberoende distributör
Grand Opening Oberoende distributör Presentera dig. Berätta varför du är här. Berätta din produkthistoria.

2 Herbalife för alla Herbalife passar alla. Oavsett ålder eller kön.
Produkterna används tillsammans med annan mat och kan bidra till bättre träningsresultat, bättre hälsa, gå ner eller upp i vikt eller få bättre hud och hår.

3 Produkterna Herbalife är idag ett av de största företagen i branschen.
Det startade med en enda person 1980 och idag finns vi i över 65 länder. Produkterna sprider sig från en nöjd användare till en annan. Detta hade inte varit möjligt utan produkter som håller vad vi lovar. Produktspektrat består av många olika näringsprodukter för god hälsa samt hudvårdsprodukter för hela kroppen som faktiskt är näringsprodukter för huden. Produkterna är en kombination av den bästa forskningen inom näring och det bästa av örttraditionen från Kina. Och ikväll ska ni få prova så mycket ni vill.

4 Forskning På Universitetet i Los Angeles UCLA har de ett laboratorium som heter Center for Human Nutrition. Där forskas det på molekylnivå på örter och näring för människor. Chefen för detta laboratoriet är professor David Heber som också är ordförande i Herbalifes vetenskapliga råd. Herbalife samarbetar med UCLA i forskning och utveckling av nya produkter och är hela tiden i framkant när det gäller utveckling så vi alltid har de bästa produkterna. Professor Louis Ignarro, som fick Nobelpriset i medicin 1998, är också medlem i det vetenskapliga rådet och bidrar till forskningen och utvecklingen av nya produkter. The University of California har som politikk ikke å fremme spesielle produkter eller tjenester. Dr. Hebers og Dr. Ignarros titler som Professorer er kun brukt av identifikasjonshensyn.

5 Historien Viktreduktion Look Good, Feel Good Aktiv livsstil 1980 1990
Herbalife startade i USA 1980 av en man som hette Mark Hughes. Han ville hitta en sund metod för folk att kontrollera vikten efter att han mist sin mor pga tanklös bantning. Företaget blev snabbt störst i världen inom viktkontroll och är det fortfarande. På 90-talet introducerade Mark en helt ny serie yttre näring som var baserad på den senaste forskningen med användning av näringsämnen i hudvårdsprodukter. Idag har vi fått ännu bättre hudvårdsprodukter och vi har ett stort fokus på aktiv livsstil. Det vill säga träning/motion och sund kost med stort fokus på att starta dagen rätt med en sund frukost. Detta har gjort att företaget nu omsätter över 3,5 miljarder dollar och är inne i sin snabbaste tillväxtperiod någonsin. 1980 1990 1996 2003 2006

6 Vad har ni fått? Har ni smakat på aloe örtkoncentrat och örtdryck?
Hur smakade det? Aloe örtkoncentrat: aloe vera och andra örter. Bättre än REN aloe vera. Balsam för magen. Bra för matsmältningen. Över 100 näringsämnen. Thermojetics örtdryck: Från kinesiskt grönt te och andra tesorter och örter. Mycket antioxidanter (skyddar kroppen). Uppiggande. På bordet finns också en skål med sund choklad. Proteinbar – näringsrikt mellanmål Lite senare ska ni få smaka shake, vår huvudprodukt som vi ska komma tillbaka till och göra fler smakprover på. Men först ska vi se på dagens agenda.

7 Agenda Enkät Scanning Smakprover Kaffe med något gott till Agenda:
Enkät – Först ska jag dela ut en enkät – Här kan ni be om mer information, eventuellt skriva dit om ni är intresserad av produkter eller om ni vill hjälpa (värdens namn) att t.ex. ha en näringsträff eller hudvårdsträff hemma hos er. - Vi ska gå igenom det strax. Scanning (Håll upp scannern) - Detta är en kroppsscanner eller en kroppssammansättningsmonitor. - Den mäter många intressanta värden som muskelmassa, fettprocent, bukfett, viloförbränning och metabolisk ålder. - Senare ska de av er som vill scanna sig få göra det och så ska vi gå igenom vad siffrorna betyder. - Men resultaten är personliga och ni behöver inte berätta om dem för de andra. Smakprover – Så ska vi smaka på shaker och ni får prova hudvårdsprodukter om ni vill. - Det är bättre att gå runt och prova o fråga. 4. Kaffe och kaka – Och till sist blir det lite kaffe eller te och något gott att äta. (Dela ut enkäten)

8 Personlig behovsanalys
Det som händer nu är att (värdens namn) ska börja jobba med Herbalife för att tjäna en extra slant. Hon/han har väldigt mycket att erbjuda och kan kanske behöva lite hjälp från goda vänner för att komma igång och få träna på att presentera. Så om någon av er vill ha ett personligt samtal med oss angående något för att komma fram till vilket slags behov DU har så kan ni kryssa för att ni vill ha en personlig behovsanalys. Och sätt ett kryss för det ni är mest intresserad av. Om du vill prova någon av produkterna så sätter du kryss för det och skriver eventuellt dit vad du är intresserad av.

9 Hälsokurs 9 träffar En gång i veckan Scanning Näringslära
Hur äta på restaurang och semester Motion och träning Upprätthålla en sund livsstil etc. Dessutom kan man delta på en hälsokurs som går över 9 veckor. En gång i veckan Scanning Näringslära Hur äta på restaurang och semester Motion och träning Upprätthålla en sund livsstil etc. Om detta är intressant så sätter du ett kryss för det.

10 Relaxtimme Avslappnande hudvårdskväll
Komplett ansiktsbehandling med djuprengörande mask Antiåldrande krämer Gratis Enkät Ca 1 timme och 15 min Är det någon som kan tänka sig att få en gratis hudvårdstimme? Då kan ni sätta kryss i rutan för relaxtimme. Om ni har en sådan kväll hemma med 4-6 personer får ni en gåva som tack för hjälpen. Där kommer alla få en komplett ansiktsbehandling. Det hela tar ca 1 timme och 15 minuter. Väldigt kul och otroligt skönt. Helt gratis.

11 Hälsoträff Scanning Näringslära Smakprover Gratis Enkät Ca 1½ timme
På samma sätt kan ni också ha en liknande hälsoträff som vi har haft här idag. Känner ni någon som har behov av eller är intresserad av att få lyssna på det vi har pratat om idag? Bjud hem dem till dig så kommer jag och ni får en gåva som tack för hjälpen. Sätt kryss för hälsoträff. Helt gratis.

12 Vem behöver en Hälsosam frukost?

13 Hälsosam frukost Alla behöver hälsosam frukost Vuxna
Sunda människor och människor med hälsoproblem Smala och överviktiga Sportiga och soffpotatisar Alla samhällsskikt Hela familjen!!!!! Alla behöver en hälsosam frukost. Vuxna Sunda personer och personer med hälsoproblem Smala och överviktiga Sportiga och soffpotatisar Alla samhällsskikt Hela familjen!!!!!

14 Affärsmöjlighet Det behövs fler hälsocoacher Tjäna 5-15.000 extra
Lär sig mer om hälsa Tjänar pengar medan man lär Vara sin egen chef Bestämmer sin inkomst själv Låter det intressant? Behovet att få ut om koceptet med en hälsosam frukost är stort. Är man intresserad att tjäna 5 – extra per månad på några timmar i veckan och dessutom är intresserad av lära sig mer om hälsa och välmående så är jobbet som hälsocoach perfekt. Via våra kurser och seminarier så lär man sig snabbt jobbet. Ett utmärkt sätt att lära sig jobbet och se om det är något man vill ägna sig åt är att själv delta på en hälsokours. Då kan man faktiskt tjäna pengar medan man lär. Man är sin egen chef och hur mycket man ska tjäna kan man till stor del påverka själv. Vill du ha mer information om hur du kan tjäna lite extra pengar så kan du sätta ett kryss I rutan näst längst ner på intresseanmälan.

15 Scanning Men nu tänkte jag att vi skulle komma igång med scanningen.
Vem vill börja? (Kom ihåg att säga åt dem att ta av strumporna. Torka av scannern medan de ser på.) (Fråga om de är gravida eller har pacemaker. I så fall ska de inte stå på scannern.)

16 Scanning Då ska vi gå igenom vad siffrorna från scanningen betyder.
Det är viktigt att förstå att vi inte ska tänka så mycket på STORLEKEN på siffrorna när vi börjar. Detta är bara en statusrapport. Alltså en utgångspunkt. Det är utvecklingen efteråt som är viktig – alltså vad som händer från nu och framåt. Det vi har gjort tidigare har lett till där vi är idag, men det kan vi inte göra något åt. (Gå igenom vad siffrorna betyder och svara på frågor. Använd inte något konkret exempel från deltagarna om det inte är någon som på eget initiativ berättar om sina resultat. Siffrorna är personliga och de ska inte känna att de måste berätta om dem ifall de inte själva vill.)

17 Smakprover SKA VI SMAKA på olika shaker? (JA)
Nu kan ni också gå runt och mingla och prova krämer om ni vill, och ha det trevligt. Efter det ska vi få något annat gott. Blanda TILLSAMMANS med gästerna och låt dem bestämma vad de vill smaka (Gör 4-5 olika SMÅ smakprover.)


Ladda ner ppt "Oberoende distributör"

Liknande presentationer


Google-annonser