Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varmt välkommen till Danderyds Gymnasium!. Skolans vision: I en anda av trygghet, glädje och kreativitet ska alla studerande och alla medarbetare utvecklas.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varmt välkommen till Danderyds Gymnasium!. Skolans vision: I en anda av trygghet, glädje och kreativitet ska alla studerande och alla medarbetare utvecklas."— Presentationens avskrift:

1 Varmt välkommen till Danderyds Gymnasium!

2 Skolans vision: I en anda av trygghet, glädje och kreativitet ska alla studerande och alla medarbetare utvecklas så att de både vill och kan ge sitt bidrag till skolans och omvärldens utveckling. En digital och föränderlig omvärld! 1:1 i pedagogikens tjänst! Ett verktyg för att nå ännu längre! Lusten att lära! EU:s nyckelkompetenser!

3 Nya examensmål/ämnesplaner. Kunskap fortfarande i fokus! Ersätter inte lärare! Digitala läromedel testas. Kompetensutveckling! Varierad undervisning. Om tre år? ”bring your own device? Ökad måluppfyllelse!


Ladda ner ppt "Varmt välkommen till Danderyds Gymnasium!. Skolans vision: I en anda av trygghet, glädje och kreativitet ska alla studerande och alla medarbetare utvecklas."

Liknande presentationer


Google-annonser