Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad ser ni på nästa sida?. Undersökningar har visat att barn inte kan se eller förstå en erotisk bild. De har fortfarande inte utvecklat alla sina sinnen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad ser ni på nästa sida?. Undersökningar har visat att barn inte kan se eller förstå en erotisk bild. De har fortfarande inte utvecklat alla sina sinnen."— Presentationens avskrift:

1 Vad ser ni på nästa sida?

2

3 Undersökningar har visat att barn inte kan se eller förstå en erotisk bild. De har fortfarande inte utvecklat alla sina sinnen. Barn ser 9 delfiner. Dock är sinnena hos vuxna människor rätt så utvecklade och i vissa fall på gränsen till ”smutsiga”, vilket innebär att de har stora svårigheter i att upptäcka 9 delfiner. Om Ni också har problem med att upptäcka delfinerna inom 6 sekunder, innebär det att er mentala erotiska “smutsighets- faktor”,har nått alla gränser. Ja, just det. Jag har ju lovat er 9 delfiner.

4

5

6 Kom igen. Erkänn att du inte ens såg en delfin! NI ÄR HELT BESATT AV SEX!


Ladda ner ppt "Vad ser ni på nästa sida?. Undersökningar har visat att barn inte kan se eller förstå en erotisk bild. De har fortfarande inte utvecklat alla sina sinnen."

Liknande presentationer


Google-annonser