Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Samarbete med seniororganisationer Mål: Att få Esther delaktig i sin vård. Att sprida information om nätverket till seniororganisationerna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Samarbete med seniororganisationer Mål: Att få Esther delaktig i sin vård. Att sprida information om nätverket till seniororganisationerna."— Presentationens avskrift:

1 Samarbete med seniororganisationer Mål: Att få Esther delaktig i sin vård. Att sprida information om nätverket till seniororganisationerna.

2 Hur? Arbetsgrupp - 2 representanter från seniororganisationer. - 2 Esther coacher

3 Månadsmöte i SPF/Tranåsbygden April 2010 Presentation om Esthers nätverk. Enkät med frågor lämnas ut.

4

5 Svårt att förstå enkäten. Svårt att förstå PP. För lite tid. Inte tillräckligt konkret. Upplevelse av att det var svårt att hänga med när man byter bild och talare.

6 Stort intresse. Nyfikenhet. 2 nya deltagare i arbetsgruppen.

7 Vad har vi lärt oss? Enkelt Tydligt Konkret Undersök var intresse finns, och lägg fokus där.

8 Månadsmöte 10/9 -2010 Kort, enkel och konkret information av senior och coach. Senior i arbetsgruppen har en betydande roll. Vad är viktigt för dig? Mätning - Bemötande, Tillgänglighet, Kontinuitet. Vilken roll har du i Esthers nätverk? Diskussion runt kaffebordet.

9 Enkel mätning Vad är viktigast i mötet med vården? 1. Tillgänglighet. 2. Bemötande. 3. Kontinuitet.

10 Hur går vi vidare? Insamlade kunskaper och tankar från seniorer. Lämna vidare till nästa steg. Återkoppling – Finns det ”proppar” i nästa led? Resultat.

11 Vision Möte Senior/coach Inför varje nätverksträff Coachen tar med sig konkreta åtgärdsförslag, tankar och idéer. Esthers nätverk Resultatuppföljning Av coach till seniorgrupp Genomförande

12 Spridning? Senior från en organisation sprider vidare till nästa? Esther skriver i nyhetsbrevet? Esthers nyhetsbrev till seniororganisationerna?


Ladda ner ppt "Samarbete med seniororganisationer Mål: Att få Esther delaktig i sin vård. Att sprida information om nätverket till seniororganisationerna."

Liknande presentationer


Google-annonser