Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

DAJJAL. DAJJAL 3. Delandet av månen O Allah! Jag söker skydd hos dig från straffet i Helvetet, från straffet i graven, från livet och dödens prövning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "DAJJAL. DAJJAL 3. Delandet av månen O Allah! Jag söker skydd hos dig från straffet i Helvetet, från straffet i graven, från livet och dödens prövning."— Presentationens avskrift:

1

2 DAJJAL

3 3. Delandet av månen O Allah! Jag söker skydd hos dig från straffet i Helvetet, från straffet i graven, från livet och dödens prövning och från det onda i prövningen av Masih ad-Dajjal.

4 JESUS ÅTERKOMST

5 3. Delandet av månen Jesus återkomst i Koranen
Hans [återkomst till jorden] skall vara ett tecken att den Yttersta stunden [närmar sig]; tvivla därför inte på den. Och [säg, Muhammad]: "Följ mig, detta är en rak väg!  (Koranen 43:61)

6 3. Delandet av månen Jesus återkomst i Koranen
Och bland efterföljarna av äldre tiders uppenbarelser finns ingen som inte före sin död tror på honom [som Guds Profet] och han skall vittna mot dem på Uppståndelsens dag. (Koranen 4:159)

7 Stiger ned vid Damaskus östra minaret.
Vid iqamah till fajr-bönen.

8 SAFFLOR

9 SAFFRAN

10

11

12

13 3. Delandet av månen Utseende
”Han är av medellängd och rödaktig som om han hade kommit ut ur ett bad.” (Bukhari och Muslim) ”Jag såg Jesus, Moses och Abraham. Vad gäller Jesus så var han rödaktig med vågigt hår och bredbröstad.” Bukhari)

14 3. Delandet av månen Anledningen till hans återkomst
Vederlägga judars anklagelse att de dödade Jesus (Ibn Hajars åsikt) Jesus bad till Allah att vara en del av Muhammeds Ummah efter att ha läst: De liknas både i Tora och i Evangeliet vid frön som skjuter skott, varefter [Gud] ger skotten kraft, så att de växer sig starka och reser sina raka stjälkar till glädje för såningsmännen. (Koranen 48:29) Han måste dö på jorden.

15 3. Delandet av månen Anledningen till hans återkomst
Avlägsna kristnas lögner om honom. Vid Han som har min själ i Sin hand, Marias son kommer snart att stiga ned bland er som en rättvis domare. Han kommer krossa korset, döda grisarna och avskaffa jizyah. Rikedomar kommer vara i sådan överflöd att ingen kommer acceptera det ända tills en enda sujud kommer vara bättre än denna värld och allt som finns i den.

16 Armageddon s

17 3. Delandet av månen ”Där finns två grupper ur min ummah som Allah kommer skydda från Elden, en grupp som kommer erövra Indien och en grupp som kommer vara med Jesus, Marias son.” (an-Nasai)

18 Paradiset på jorden En religion Världsfred
Lejon, tigrar och boskap sida vid sida Vargar med får Barn leker med ormar men de skadar inte dem (Bukhari) Ett flickebarn kommer jaga iväg ett lejon och den kommer inte skada henne Människorna kommer vara förenade och ingen kommer tillbe någon vid Allahs sida (Ibn Majah) Svärd kommer användas som skära. (Ahmed) Jesus stannar i 40 år och dör sedan. (Bukhari)

19

20

21

22 3. Delandet av månen Dua MUST-lokal SMS-listan


Ladda ner ppt "DAJJAL. DAJJAL 3. Delandet av månen O Allah! Jag söker skydd hos dig från straffet i Helvetet, från straffet i graven, från livet och dödens prövning."

Liknande presentationer


Google-annonser