Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande."— Presentationens avskrift:

1 Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande och klicka på Spela upp. 3.Klicka på Fler alternativ (…) och välj något, till exempel: Öppna objekt i Outlook visar mer information om samtalet. Ta bort objekt tar bort röstmeddelandet från Lync. Starta ett videosamtal med kontakten. Markera objekt som läst Ring upp kontakten. Se kontaktkort 4.Du kan även klicka på Visa mer i Outlook om du vill öppna mappen Röstbrevlåda med mer information. Snabbreferens för röstsamtal Konfigurera din ljudenhet Innan du använder Lync för att ringa ett samtal eller ansluta till en konferens ska du konfigurera ljudenheten och kontrollera ljudkvaliteten. Du kan använda datorns mikrofon och högtalare eller ansluta ett headset. 1.Klicka på Välj primär enhet i det nedre vänstra hörnet av Lync och klicka sedan på Inställningar för ljudenhet. 2. Välj enhet i menyn Ljud enhet och justera volymen för Högtalare och Mikrofon. Ringa ett samtal Ringa ett Lync-samtal (datorljud) 1.Håll markören över en kontakts foto. 2.Klicka på knappen Telefon om du vill ringa kontakten med hjälp av Lync, eller på pilen bredvid knappen Telefon och välj ett nummer. Ringa med hjälp av knappsatsen 1.Klicka på fliken Telefon i Lync. 2.Klicka på siffrorna på knappsatsen eller skriv numret i sökrutan. Klicka sedan på Ring upp. Lync ringer upp numret precis som en vanlig telefon. Ljud KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. © 2012 Microsoft. Med ensamrätt. Snabbreferens för Lync 2013 Använda ljudsamtalskontrollerna Håll markören över knappen telefon/mikrofon om du vill visa kontrollerna: Om du vill parkera samtalet klickar du på Parkera samtal. Klicka på Stäng av ljud om du vill stänga av ljudet från dig. Om du vill skicka vidare ett samtal till ett annat nummer klickar du på fliken Överför samtal och väljer ett nummer. Om du vill lägga på klickar du på telefonknappen i konversationsfönstret.

2 Besvara ett samtal 1.Om någon ringer dig dyker det upp en avisering på skärmen. 2.Klicka var som helst i fotoområdet om du vill ta samtalet. 3.Klicka på Ignorera om du vill avvisa samtalet och skicka det till röstbrevlådan. 4.Klicka på Alternativ om du vill göra något annat: Skicka samtalet till Röstbrevlådan. Svara med snabbmeddelande i stället för ljudsamtal. Ange inställningen Stör ej om du vill avvisa samtalet och undvika fler. Om du vill dirigera om samtalet till ett annat nummer klickar du på det numret. 1.Visa konversationsfönstret och håll markören över knappen personer och klicka på Bjud in fler. 2.Välj vilka du vill bjuda in i fönstret Bjud in via namn eller telefonnummer och klicka på OK. 3.De inbjudna får en inbjudan om att ansluta till samtalet. Starta ett konferenssamtal 1.Markera flera kontakter genom att hålla ned Ctrl och klicka på namnen. 2.Högerklicka på markeringen och klicka på Starta ett konferenssamtal. 3.Välj hur du vill starta konferenssamtalet genom att klicka på Lync-samtal eller på ett av numren. Lägga till ljud i en snabbmeddelandekonversation Håll markören över telefonknappen i snabbmeddelandefönstret och välj ett nummer. Det finns alternativ som arbete, mobil eller hemtelefon (om det är publicerat) för kontakten. Du kan även klicka på Nytt nummer och skriva ett nummer du vill ringa upp. Bjuda in fler till ett samtal


Ladda ner ppt "Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande."

Liknande presentationer


Google-annonser